Ruim 31 JAAR DE WERELD BINNEN HANDBEREIK

Reisbegeleiding uitgaand toerisme

Aan belangstelling voor het beroep van reisleider / reisleidster / standplaatshost ontbreekt het bepaald niet. Best begrijpelijk; bij reisbegeleiding denk je aan zonnige vakantiebestemmingen en avontuurlijke reizen. Je stelt je een werkkring voor waarin je leuke contacten hebt met allerlei mensen, en waarin je iets van de wereld ziet. En voor een deel klopt dat beeld ook wel.

Dit is slechts een deel van het werk. Want het vak van reisbegeleider is niet alleen aantrekkelijk, er wordt ook het nodige van je geëist, óók in toenemende mate door de gasten. Enkele kwaliteiten waar je over dient te beschikken zijn gastvrijheid, geduld, stressbestendigheid én managementkwaliteiten, om er maar eens een paar te noemen. Daarnaast zijn een ruime reiservaring en talenkennis noodzakelijk. Met andere woorden, je moet over de nodige bagage beschikken, de praktische kennis: die krijg je mee in het unieke IVOR-traject.

Na het volgen van deze opleiding kun je:
– Nederlandse / Belgische gasten op een professionele, enthousiaste en gastvrije wijze begeleiden tijdens hun vakantie in het buitenland, wereldwijd. (afhankelijk van je eigen reiservaringen én achtergrond)