Ruim 31 JAAR DE WERELD BINNEN HANDBEREIK

Reisbegeleiding uitgaand toerisme

Heb je altijd al interesse gehad in een opleiding tot reisleider? Aan belangstelling voor het beroep van reisleider, reisleidster of standplaatshost ontbreekt het zeker niet. Dat is best begrijpelijk; bij reisbegeleiding denk je aan zonnige vakantiebestemmingen en avontuurlijke reizen. Stel je een werkkring voor waarin je leuke contacten hebt met allerlei mensen en tegelijkertijd de mooiste plekken van de wereld kunt zien.

Dit is echter slechts een deel van het werk. Want het vak van reisbegeleider is niet alleen aantrekkelijk; er wordt ook het nodige van je geëist, ook in toenemende mate door de gasten. Enkele kwaliteiten waarover je dient te beschikken zijn: gastvrijheid, geduld, stressbestendigheid en managementvaardigheden, om er maar een paar te noemen. Daarnaast zijn ruime reiservaring en talenkennis noodzakelijk. Met andere woorden, je moet over de nodige bagage beschikken; de praktische kennis krijg je mee in het unieke IVOR-traject.

Het unieke IVOR-traject ‘Reisbegeleiding Uitgaand Toerisme’ is speciaal ontworpen voor mensen die altijd al meer hebben willen weten over de functie van reisbegeleider of reisbegeleidster in het buitenland. Het is voor degenen die met passie hun eigen verhaal kunnen vertellen en die extra energie krijgen van het enthousiasmeren van Nederlandse of Belgische gasten voor de prachtige locaties in het buitenland.

Na het volgen van deze opleiding kun je:
– Nederlandse / Belgische gasten op een professionele, enthousiaste en gastvrije wijze begeleiden tijdens hun vakantie in het buitenland, wereldwijd. (afhankelijk van je eigen reiservaringen én achtergrond)

Zie jij jezelf helemaal in terug in deze opleiding tot reisleider? Meld je dan hier aan voor de opleiding uitgaand reisbegeleiding.

Twijfel je of deze opleiding bij je past? Doe dan de test op onze website.

Wil je op de hoogte blijven van alle opleidingen van het IVOR? Volg ons dan op Facebook en Linkedin.