Ruim 31 JAAR DE WERELD BINNEN HANDBEREIK

Reisbegeleiding inkomend toerisme

Opleiding tot ‘Gids / Reisgids in Nederland’ én ‘Reisleider inkomend toerisme’

De laatste jaren kunnen we er niet meer omheen: het toerisme in Nederland zit in de lift! Nederlandse steden staan steeds vaker in de Top-3 van de Lonely Planet, en musea maken tentoonstellingen die vele buitenlandse bezoekers trekken. Tel daar Nederlands unieke geschiedenis en waterhuishouding bij op, en je begrijpt waarom Nederland zo populair is. Deze stijgende bezoekersaantallen vragen ook om goede gidsen en reisleiders. Met onze opleiding reisleider inkomend toerisme word je opgeleid tot een van de toonaangevende gidsen in de branche.

Weet jij met veel enthousiasme kundig te vertellen over de Nederlandse historische achtergronden en culturele aspecten? Ben je geïnteresseerd in de geschiedenis, het heden en de toekomst van Nederland én wil je deze kennis graag delen met (buitenlandse) toeristen? Dan is de opleiding; ‘reisleider inkomend toerisme / gids’ geschikt voor jou.

Als ‘reisleider inkomend toerisme  / gids’ ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van een dagtrip met buitenlandse gasten. Steeds vaker worden Nederlandse reisleiders ook ingezet voor een meerdaagse rondreis met buitenlandse gasten die Nederland, België, of zelfs Europa bezoeken. Vanzelfsprekend spreek je je buitenlandse talen vloeiend. Ervaring met andere culturen is zeker een pré; bezoekers aan Nederland hebben een enorme verscheidenheid aan culturele achtergronden. Daar draai jij je als gids / reisleider je hand niet voor om.

Na het volgen van deze opleiding kun je:
– Buitenlandse gasten op professionele, enthousiaste en informatieve wijze begeleiden tijdens een dagtrip en/of excursie
– Buitenlandse gasten op professionele, enthousiaste en gastvrije wijze begeleiden op een meerdaagse reis door Nederland / Europa

Onze social media: 

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en opleidingen door ons te volgen op Facebook en Linkedin. Zo mis je geen nieuws of tips van het IVOR.