Ruim 31 JAAR DE WERELD BINNEN HANDBEREIK

Baangarantie

Het IVOR is al ruim 31 jaar toonaangevend binnen de reiswereld. Zo ook bij het helpen in het solliciteren op vacatures in toerisme. Ons netwerk is zeer uitgebreid en de contacten met de touroperators intensief. Duizenden kandidaten behaalden de afgelopen jaren het IVOR-diploma en vonden, al dan niet via onze actieve sollicitatiebegeleiding, een baan als reisbegeleider/ reisbegeleidster, standplaats host/ standplaats hostess. De sollicitatiebegeleiding begint al tijdens de opleiding.

Het IVOR wordt steeds meer actief betrokken bij het personeelsbeleid van reisorganisaties. Steeds meer touroperators benaderen ons instituut met hun specifieke vacatures in toerisme voor reisbegeleiders en standplaats host(s)essen. Via een mailing worden onze cursisten uitgenodigd om te reageren. Ondersteuning bij het schrijven van een correcte sollicitatiebrief en cv wordt hierbij aangeboden. Door touroperators wordt meer en meer het IVOR-diploma genoemd als een voorwaarde of aanbeveling.

Als enig opleidingsinstituut geven wij onze cursisten een schriftelijke garantie; lukt het je niet om na het behalen van het IVOR-diploma aan de slag te komen, dan restitueren wij €715,- van het cursusgeld! Meer zekerheid kun je toch niet verlangen?

Wij onderscheiden ons door een focus op essentiële theoretische kennis en praktijkervaring binnen de toerismebranche. Onze aanpak zorgt ervoor dat cursisten vaardigheden ontwikkelen zoals effectieve communicatie, probleemoplossing en flexibiliteit, cruciaal voor succes in reisbegeleiding. Zo zijn onze afgestudeerden niet alleen theoretisch voorbereid, maar ook praktisch klaargestoomd voor de dynamische wereld van toerisme.

Touroperators wéten dat IVOR kandidaten voorgeselecteerd zijn, goed gemotiveerd én goed opgeleid.

Ook zijn er steeds meer uitkerende instanties die de opleiding tot Reisbegeleider (deels) vergoeden. Neem hiervoor contact op met je reïntegratiecoach. Ben je geïnteresseerd in de Algemene aanmeldings- en betalingsvoorwaarden, klik dan hier.

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en opleidingen door ons te volgen op Facebook en Linkedin. Zo mis je geen nieuws of tips van het IVOR.