Ruim 31 JAAR DE WERELD BINNEN HANDBEREIK

Kosten

De opleidingskosten zijn onderverdeeld in drie onderdelen: zo begin je met een selectiegesprek, gevolgd door de opleiding zelf. Vervolgens wordt het traject afgerond met een examen; alle onderdelen hebben losse tarieven, zie deze hieronder:  

Selectiegesprek: Voor het inschrijven én het selectiegesprek bedragen € 87,50. Indien je niet wordt toegelaten tot de opleiding naar aanleiding van een negatieve uitslag van het selectiegesprek, volgt een restitutie van € 40,–.  

De opleiding: De opleidingskosten bedragen € 1.385,00 voor de volledige opleiding inclusief opleidingsmateriaal, praktijkdagen, sollicitatiebegeleiding en de baangarantie. Tevens is de Europees erkende ETOA / IVOR Tour Guide ID card inbegrepen.
Het bedrag kan in twee of drie opeenvolgende maandelijkse termijnen worden betaald. Niet inbegrepen: koffie-, thee- en lunchkosten en excursies tijdens de praktijkdagen (veelal zijn deze al gratis).
Aanmelding / betaling door reïntegratiebureau en/of uitkerende instantie en/of derden: € 115,– administratiekosten

Examen: Het examengeld bedraagt € 135,00. Het examen bestaat uit een schriftelijk gedeelte én een praktijk gedeelte. Waarbij het praktijkexamen onder toezicht van een gecommitteerde uit de reiswereld wordt afgenomen.
Het herexamen is € 75,50 per onderdeel.

Indien je werkloos of arbeidsongeschikt bent, kunnen in sommige gevallen de opleidingskosten (deels) vergoed worden door de uitkerende instantie. Je kunt hiervoor contact opnemen met je werkcoach, consulent, reïntegratiemedewerker of scholingsmakelaar.

Het volgen van een opleiding kan door de belasting worden aangemerkt als studiekosten en deze kunnen als je ondernemer bent of inkomsten uit overig werk hebt aftrekbaar zijn. Neem hiervoor contact op met je financieel adviseur.

Voor het starten met een van onze opleidingen, zoals de opleiding inkomend toerisme bij het IVOR, kun je jezelf aanmelden via onze aanmeldpagina. Hier tref je ook de voorwaarden waar je aan dient te voldoen. 

Klik hier voor de Algemene aanmeldings- en betalingsvoorwaarden. Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en opleidingen door ons te volgen op FacebookenLinkedin. Zo mis je geen nieuws of tips van het IVOR.