Ruim 31 JAAR DE WERELD BINNEN HANDBEREIK

Baangarantie

Met ruim 31 jaar toonaangevende ervaring binnen de reiswereld is het netwerk van Het IVOR zeer uitgebreid en hebben wij intensief contact met touroperators. Al meer dan duizend kandidaten hebben de afgelopen jaren het IVOR-diploma behaald door het volgen van ons IVOR Traject inkomend toerisme. Via deze weg hebben kunnen de kandidaten bijvoorbeeld een vacature als reisleider inkomend toerisme vervullen. Wij zijn gespecialiseerd in het actief ondersteunen in het sollicitatieproces. Zo begint bij ons de sollicitatiebegeleiding niet na het behalen van je diploma, maar tijdens de opleiding. 

Het IVOR wordt actief betrokken bij het personeelsbeleid van reisorganisaties. Ons instituut krijgt vaak de aanvraag als een van de eerste vanuit touroperators, waarbij onze kandidaten dus voorrang krijgen op vacatures zoals “vacature reisleider inkomend toerisme.” Via mailing worden onze cursisten benaderd en uitgenodigd om te reageren, hierbij ondersteunen wij ook bij het schrijven van een correcte cv en sollicitatiebrief. Touroperators geven steeds vaker aan dat in hun vacature het bezitten van een IVOR-diploma een pre of een voorwaarde is om de vacature te vervullen. 

Als enig opleidingsinstituut geven wij onze cursisten een schriftelijke garantie; lukt het je niet om na het behalen van het IVOR-diploma aan de slag te komen, dan restitueren wij € 715,- van het cursusgeld! Meer zekerheid kun je toch niet verlangen?

Touroperators wéten dat IVOR kandidaten voorgeselecteerd zijn, goed gemotiveerd én goed opgeleid. Is het begeleiden van inkomende toeristen binnen Nederland nu echt iets voor jou? Doe hier de test!

Ook zijn er steeds meer uitkerende instanties die de opleiding tot ‘reisleider inkomend toerisme / gids’ (deels) vergoeden. Neem hiervoor contact op met je reïntegratiecoach.

Klik hier voor de Algemene aanmeldings- en betalingsvoorwaarden. Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en opleidingen door ons te volgen opFacebookenLinkedin. Zo mis je geen nieuws of tips van het IVOR.