Ruim 31 JAAR DE WERELD BINNEN HANDBEREIK

Baangarantie

Het IVOR is al ruim 31 jaar toonaangevend binnen de reiswereld. Ons netwerk is hierdoor zeer uitgebreid en de contacten met de touroperators intensief.
Duizenden kandidaten behaalden de afgelopen jaren het IVOR-diploma en vonden, al dan niet via onze actieve sollicitatiebegeleiding, een baan als ‘reisleider inkomend toerisme / gids’. De sollicitatiebegeleiding begint al tijdens de opleiding.

Het IVOR wordt steeds meer actief betrokken bij het personeelsbeleid van reisorganisaties. Steeds meer touroperators benaderen ons instituut met hun specifieke vacatures voor ‘reisleider inkomend toerisme / gids’. Via een mailing worden onze cursisten uitgenodigd om te reageren. Ondersteuning bij het schrijven van een correcte sollicitatiebrief en cv wordt hierbij aangeboden.
Door touroperators wordt meer en meer het IVOR-diploma genoemd als een voorwaarde of aanbeveling.

Als enig opleidingsinstituut geven wij onze cursisten een schriftelijke garantie; lukt het je niet om na het behalen van het IVOR-diploma aan de slag te komen, dan restitueren wij € 715,- van het cursusgeld! Meer zekerheid kun je toch niet verlangen?

Touroperators wéten dat IVOR kandidaten voorgeselecteerd zijn, goed gemotiveerd én goed opgeleid.

Ook zijn er steeds meer uitkerende instanties die de opleiding tot ‘reisleider inkomend toerisme / gids’ (deels) vergoeden. Neem hiervoor contact op met je reïntegratiecoach.

Klik hier voor de Algemene aanmeldings- en betalingsvoorwaarden