Ruim 31 JAAR DE WERELD BINNEN HANDBEREIK

Het IVOR-traject

Met het IVOR bieden wij meerdere opleidingen in toerisme, zo bieden wij onder andere opleidingen in inkomend en uitgaand toerisme. Wij werken als volgt: 

Selectiegesprek: in een online selectiegesprek toetsen wij of je aan de juiste kwaliteiten voor het beroep van ‘reisleider inkomend toerisme / gids’ voldoet. Het gaat hierbij om persoonlijke kwaliteiten. Er zal tevens een zelfpresentatie in een buitenlandse taal worden gevraagd.

Praktijkgerichte opleiding: professionele docenten brengen je praktische vakkennis bij. Er wordt gewerkt met praktijkopdrachten, rollenspelen en cases. Tijdens de opleiding komen zowel de werkzaamheden van de ‘reisleider inkomend toerisme’ als de gids aan bod. De opleiding voldoet aan het beroepscompetentieprofiel zoals dat is opgesteld door de ANVR.

Praktijkdagen: Geen simulatie maar echte praktijk! De voorbereiding en uitvoering van deze dagen wordt gedragen door de cursisten zelf. De eerste praktijkdag zal plaatsvinden in Utrecht. De tweede praktijkdag word je verwacht op Schiphol en staat er een touringcar klaar voor een dag met de touringcar door het Hollandse landschap en Amsterdam en omstreken. ‘s Middags volgt er een tour langs de Vecht inclusief excursie. De dag eindigt in Utrecht. Een betere leerschool is er niet.

Praktijkexamen: de opleiding wordt afgerond met een schriftelijk examen en een praktijkexamen onder toezicht van een gecommitteerde uit de reiswereld, zo wordt kwaliteit en een onafhankelijke beoordeling van het eindniveau gewaarborgd. Als je geslaagd bent word de Europees erkende ETOA / IVOR Tour Guide ID card  voor je aangevraagd, de ID card is inclusief.
Tijdens het praktijkexamen word je ontvangen in de sfeervolle vestingstad ‘s-Hertogenbosch bij Golden Tulip Hotel Central met koffie / thee en een Bossche bol. Na een stadswandeling vindt er een rondleiding plaats bij de gotische Sint-Janskathedraal. Tot slot bezoeken we een van de vele indrukwekkende musea die ‘s-Hertogenbosch rijk is.

Baangarantie: tijdens de opleiding starten we al met onze actieve sollicitatiebegeleiding naar een gegarandeerde functie in de reiswereld! Het IVOR diploma staat zo goed aangeschreven in de reiswereld, dat wij garanderen dat jij er mee aan de slag komt!

Opleidingen in toerisme | Het IVOR Opleidingen in toerisme | Het IVOR

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en opleidingen door ons te volgen op Facebook en Linkedin. Zo mis je geen nieuws of tips van het IVOR.