Ruim 31 JAAR DE WERELD BINNEN HANDBEREIK

Tour Managers Training (TMT)

English

“Prima training! Communicatie goed hanteren is zo belangrijk. De praktische oefeningen zijn een goede leerschool”

Er kunnen momenten zijn waarop je als ervaren reisleider een verkeerde beslissing neemt, je tóch (weer) wordt verleid om in de verdediging te gaan, geïrriteerd raakt door een van de gasten, je een andere leiderschapsstijl had kunnen toepassen, je het groepsproces beter had kunnen begeleiden.
Herkenbaar? Dan is deze IVOR Training geschikt voor jou!

Vakkennis en procedures komen tijdens deze training niet aan bod. We gaan ervan uit dat je reisleiderervaring het gewenste niveau heeft én je ervaring recent is. (laatste reis niet langer dan één jaar geleden en tenminste 2 jaar ervaring). De theorie wordt behandeld aan de hand van praktijksituaties en rollenspellen.
Na de ‘IVOR Training’ ontvang je de Europees erkende ETOA / IVOR Tour Guide ID Card. Deze ID Card geeft vele voordelen zoals onder andere gratis entree in musea en andere toeristische attracties.

Doel van deze tourmanagement training is om:
– inzicht te krijgen in groepsprocessen
– bewust te worden van je professionele rol als reisleider
– je communicatieve vaardigheden zo in te zetten dat je je groep zo efficiënt mogelijk kunt begeleiden
– je communicatieve vaardigheden gericht in te zetten om conflicten te voorkomen of op te lossen
– Feedback geven en ontvangen

Onderwerpen die in de tourmanagement training o.a. aan bod komen:
– Inzicht in eigen communicatie
– Skills for tourmanagers
– Gedrag / verwachtingen
– Feedback
– Omgaan met weerstanden / slecht nieuws gesprek
– Probleemoplossend gesprek
– Stijlen van leidinggeven
– Groepsprocessen

Kosten: de kosten voor deze 4-daagse tourmanagement training bedragen € 650,– in 1 bedrag te voldoen, uiterlijk 3 weken voor de 1etrainingsdag. Facturering door IVOR
– De training wordt afgesloten met een praktijk examendag (dag 4)
– IVOR is vrijgesteld van BTW
– ETOA / IVOR Tour Guide ID Card is inbegrepen
– Maximale groepsgrootte: 12 deelnemers, minimaal 8 deelnemers

Locatie: UTRECHT
de training zal in het Engels worden gegeven. The training will be given in English. If you are living outside The Netherlands you are more than welcome!

Aanmelden: door je ge-update CV + foto te mailen naar info@ivor-reisbegeleiding.nl. Factuur en algemene betalingsvoorwaarden worden toegestuurd. Definitieve uitnodiging volgt na volledige betaling van de factuur.

Het is ook mogelijk om deze training incompay te geven. Vraag hiervoor een offerte aan bij Fleur +3113 5801312 of info@ivor-reisbegeleiding.nl

“Prima opfrisser, bewustmaken van de essentie in relatie Reisleider – Reiziger, maakt nieuwsgierig naar nog meer leerervaringen, verder zo ..! “

Ik heb de training echt ervaren als een verfrissing en leerzaam. Het is zeer interessant om weer aan de slag te gaan met je eigen communicatie en gedrag. De leerdoelen die naar voren kwamen zorgen ervoor dat je weer bewust wordt van wat je al deed en hoe je dat kan veranderen. Je krijgt de kans om jezelf bloot te geven en met de nodige opbouwende feedback daaraan te werken. Het samenzijn met collega’s is een zeer prettige bijkomstigheid.”

Tourmanagement training van Het IVOR Tourmanagement training van Het IVOR

Overige trainingen

Naast deze training faciliteert het IVOR ook trainingen over op reis gaan met “opvallend gedrag”. Daarnaast bieden wij ook verschillende B2B Trainingen.

Wil je op de hoogte blijven van alle opleidingen van het IVOR? Volg ons dan op Facebook en Linkedin.