Ruim 31 JAAR DE WERELD BINNEN HANDBEREIK

Toelatingseisen

Het worden van een reisgids vereist niet alleen passie maar ook een paar noodzakelijke toelatingseisen. Bij ons gerenommeerde instituut moeten kandidaten voldoen aan specifieke criteria om met een ETOA / IVOR Tour Guide ID card een functie te kunnen vervullen als gecertificeerd reisleider, reisleidster of reisbegeleider. Zie de toelatingseisen voor bovenstaande functies hieronder, wij vragen het volgende van onze cursisten: 

  • Minimaal HBO denk- en werkniveau 
  • Kennis van ten minste twee vreemde talen, waarbij er ten minste één vloeiend gesproken moet worden 
  • Algemene werkervaring 
  • Leeftijd vanaf 21 jaar tot 66 jaar 

Mocht je ouder zijn dan 66 jaar en toch interesse hebben in het worden van een reisgids, dan moedigen we je aan contact met ons op te nemen via 013-580 13 12. Wij staan open voor uitzonderingen op basis van individuele competenties en ervaringen. 

Onze opleidingen bieden voor iedereen met passie voor reizen en het begeleiden van inkomende toeristen unieke kansen om werkervaring op te doen terwijl je de mooiste plekken van Nederland en omstreken kunt bewonderen. Onze toelatingseisen zijn zorgvuldig opgesteld om ervoor te zorgen dat alleen de meest gekwalificeerde en gemotiveerde individuen deel uitmaken van ons team. 

Is een carrière als reisleider iets wat jou interesseert, dan raden wij je aan om onze test te doen om te kijken wat het beste bij je past. In onze opleidingen uitgaand toerisme / inkomend toerisme word je volledig opgeleid en ondersteund in het bemachtigen van de kennis van de functie die bij jou past. Ons doel is om onze kandidaten te voorzien van alle nuttige kennis om aan de hoge standaarden van de branche te voldoen, tevens krijgen ook alle cursisten vele tips om iedere reis onvergetelijk te maken voor de gasten. Door het invullen van onze test krijg jij een goed beeld van welk type reisleider nu het beste bij jou past. 

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en opleidingen door ons te volgen opFacebookenLinkedin. Zo mis je geen nieuws of tips van het IVOR.