Ruim 31 JAAR DE WERELD BINNEN HANDBEREIK

Wie & wat

Het IVOR, is het instituut voor opleidingen in de reiswereld. Wij leiden mensen op zodat ze kunnen gaan werken in de reiswereld met de juiste kennis en expertise. 

Het Team: 

Wij van het IVOR zijn met meerdere docenten en onder leiding van Fleur Broers. Samen hebben wij meer dan 31 jaar ervaring in de reiswereld en nemen wij je graag mee in onze kennis en kunde. In onze trainingen/ opleidingen nemen wij je mee in een groot deel praktijkervaringen en het verbreden van je persoonlijke kennis.  

Zo bieden wij verschillende opleidingen aan waarbij cursisten vooral het touw in handen hebben. Zo ben jij zelf verantwoordelijk voor wat er gebeurt op een praktijk dag en gaan wij diep in op je eigen ontwikkeling.  

Touroperators: 

IVOR werkt nauw samen met veel grote touroperators/ reisbureaus. Zo geven wij niet alleen de juiste kennis aan onze cursisten maar begeleiden wij ook onze cursisten met het gehele sollicitatie traject, dit begint al tijdens de trainingen en niet na het behalen van je EOTA/ IVOR Tour Guide ID Card. 

Na de ‘IVOR Training’ ontvang je de Europees erkende ETOA / IVOR Tour Guide ID Card. 

Onze cursisten: 

Door onze vele jaren ervaring hebben wij ook al vele cursisten mogen opleiden met de juiste kennis in onze branche. Dat laten wij dan ook graag aan jullie zien. zie hier onder andere enkele cursisten met hun enthousiaste ervaringen. 

IVOR Trainingen: 

Bij al onze trainingen staan menselijke benadering en professionele aanpak centraal. Zakelijke trainingen en coaching Brent je persoonlijke groei in beweging en zorgt ervoor dat al onze cursisten de nodige kunde bemachtigen. 

Voor iedere training/ coaching wordt er door ons een quick scan of vooronderzoek uitgevoerd. Deze scan geeft ons de mogelijkheid om al onze trainingen op maat te maken en elk traject uw persoonlijke wensen centraal te hebben staan. 

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en opleidingen door ons te volgen op Facebook en Linkedin. Zo mis je geen nieuws of tips van het IVOR.