Ruim 31 JAAR DE WERELD BINNEN HANDBEREIK

Kosten

Het curriculum van het IVOR-traject uitgaand toerisme is een rijke mix van theorie en praktijk, wat zorgvuldig samengesteld is om je optimaal voor te bereiden op een carrière in de toerismebranche. Hierdoor ben je in staat om elke gast een onvergetelijke reiservaring te bieden. Zie hieronder het overzicht van de kosten van de opleiding uitgaand toerisme.

Selectiegesprek: De kosten voor de inschrijving én het selectiegesprek bedragen € 87,50.
Indien je niet wordt toegelaten tot de opleiding naar aanleiding van het selectiegesprek volgt € 40,– restitutie.

De opleiding: De kosten van de opleiding bedragen € 1.385,00 voor de volledige opleiding inclusief opleidingsmateriaal, praktijkdagen, sollicitatiebegeleiding en de baangarantie. Het bedrag kan in twee of drie opeenvolgende maandelijkse termijnen worden betaald. Niet inbegrepen: koffie-, thee- en lunchkosten en excursies tijdens de praktijkdagen (veelal zijn deze al gratis).
Aanmelding / betaling door reïntegratiebureau en/of uitkerende instantie en/of derden: € 115,- administratiekosten

Examen: Het examengeld bedraagt € 135,00. Het examen bestaat uit een schriftelijk gedeelte én een mondeling gedeelte. Waarbij het mondelinge examen onder toezicht van een gecommitteerde uit de reiswereld wordt afgenomen.
Het herexamen is € 75,50 per onderdeel.

Indien je werkloos of arbeidsongeschikt bent, kan in sommige gevallen de opleiding (deels) vergoed worden door de uitkerende instantie. Je kunt hiervoor contact opnemen met je werkcoach, consulent, reïntegratiemedewerker of scholingsmakelaar.

Het volgen van een opleiding kan door de belasting worden aangemerkt als studiekosten en deze kunnen als je ondernemer bent of inkomsten uit overig werk hebt aftrekbaar zijn. Neem hiervoor contact op met je financieel adviseur.

Klik hier voor de Algemene aanmeldings- en betalingsvoorwaarden.

Twijfel je of deze opleiding bij je past? Doe dan de test op onze website.

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en opleidingen door ons te volgen op Facebook en Linkedin. Zo mis je geen nieuws of tips van het IVOR.