Ruim 31 JAAR DE WERELD BINNEN HANDBEREIK

Locatie

Het IVOR biedt een gespecialiseerde opleiding tot reisbegeleider aan, onze opleidingen zijn zorgvuldig ontworpen om deelnemers te voorzien van zowel theoretische kennis als praktische vaardigheden.

Onze opleidingen uitgaand toerisme worden gegeven op onderstaande locatie:

Utrecht:
Instituto Cervantes
Domplein 3
3512 JC  Utrecht

Certificering:

Met 8 jaar Nederlandse certificering is de IVOR-opleiding nu ook op Europees niveau erkend! IVOR is sinds januari 2018-member van ETOA, the European Tourism Association. Indien je geslaagd bent voor het IVOR-reisleiders diploma, kun je via het IVOR in aanmerking komen voor de Europese Tour Guide ID card. Deze Tour Guide ID Card geeft vele voordelen; onder andere gratis toegang bij musea en andere toeristische attracties.

Ook is het IVOR opgenomen in het Centraal Register van Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).

Partners:

IVOR werkt samen met een breed scala aan partners uit de reisbranche, waaronder gespecialiseerde touroperators en organisaties die unieke reiservaringen aanbieden. Onze partners variëren van bedrijven gespecialiseerd in actieve en sportieve vakanties tot aanbieders van culturele en educatieve reizen.

Ook zijn wij verbonden met professionele netwerken en instellingen die de kwaliteit van de ontwikkeling binnen de toerisme- en reisbranche ondersteunen. Deze samenwerkingen versterken de praktijkgerichtheid van de opleidingen en bieden onze afgestudeerden goede carrièremogelijkheden.

Algemene voorwaarde: Bekijk onze Algemene aanmeldings- en betalingsvoorwaarden voor alle details over het aanmeldingsproces en de betalingsregelingen. Daar vind je belangrijke informatie die je nodig hebt voor je aanmelding en hoe je betalingen worden afgehandeld.

Privacyverklaring:

Voor uitgebreide informatie over hoe wij jouw persoonlijke gegevens beschermen en gebruiken, raadpleeg onze Privacyverklaring. Daar vind je details over de verwerking van je gegevens, je rechten, en hoe je deze kunt uitoefenen.

Inhoud opleiding

Wil je naast de locatie van deze opleiding uitgaand toerisme ook meer weten over de inhoud? Lees dan hier verder.

Onze socials:

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en opleidingen door ons te volgen op Facebook en Linkedin. Zo mis je geen nieuws of tips van het IVOR.