Ruim 31 JAAR DE WERELD BINNEN HANDBEREIK

Het IVOR-traject

Wij werken als volgt:

Selectiegesprek: in een online selectiegesprek toetsen wij of je aan de juiste kwaliteiten voor het beroep van reisbegeleider / reisbegeleidster voldoet. Het gaat hierbij om persoonlijke kwaliteiten.

Praktijkgerichte opleiding: professionele docenten brengen je praktische vakkennis bij. Er wordt gewerkt met praktijkopdrachten, rollenspelen en cases. Tijdens de opleiding komen zowel de werkzaamheden van de reisbegeleider als de reisleider aan bod. De opleiding voldoet aan het beroepscompetentieprofiel voor de reisleider zoals dat is opgesteld door de ANVR.

Praktijkdagen: Geen simulatie maar echte praktijk! De voorbereiding en uitvoering van deze dagen wordt gedragen door de cursisten zelf. De eerste praktijkdag zal plaatsvinden in de plaats waar de opleiding wordt gegeven. De tweede praktijkdag word je verwacht op Schiphol. Na de rondleiding op Schiphol staat er een touringcar klaar voor een stadstour door Amsterdam. ’s Middags volgt er een tour langs de Vecht inclusief excursie. De tweede praktijkdag eindigt in Utrecht. Een betere leerschool is er niet.

Examen: de opleiding wordt afgerond met een mondeling én schriftelijk examen onder toezicht van een gecommitteerde uit de reiswereld, zo wordt kwaliteit en een onafhankelijke beoordeling van het eindniveau gewaarborgd. Als je geslaagd bent voor de functie van reisleider is het mogelijk de Europees erkende  ETOA / IVOR Tour Guide ID card aan te vragen via het IVOR.

Baangarantie: tijdens de opleiding starten we al met onze actieve sollicitatiebegeleiding naar een gegarandeerde functie in de reiswereld! Het IVOR diploma staat zo goed aangeschreven in de reiswereld, dat wij garanderen dat jij er een baan mee vindt!

Reisbegeleiding Reisbegeleiding

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en opleidingen door ons te volgen op Facebook en Linkedin. Zo mis je geen nieuws of tips van het IVOR.