Ruim 31 JAAR DE WERELD BINNEN HANDBEREIK

Trainingen

Het IVOR staat voor professionaliteit in de wereld van toerisme en recreatie. Zo wordt er nou samen gewerkt met meerdere gecertificeerde tourmanagers en reisorganisaties. Aan de hand van onze trainingen word je volledig meegenomen in de vaardigheden die je nodig hebt als reisleider. Om jouw niveau naar een hoog niveau te krijgen is ons aanbod zorgvuldig samengesteld met specifieke behoeften en uitdagingen waar reisleiders geconfronteerd kunnen worden. 

De training op op reis met opvallend gedrag richt zich op het herkennen en effectief omgaan met divers gedrag van jouw reizigers. Of het nu gaat om beginnende dementie, autisme, of andere psychische stoornissen, deze training bied je de handige vaardigheden om een goede helpende hand te zijn in een omgeving waar ondersteuning nodig is. Daarnaast word je goed getraind de gehele groepsdynamiek aan te voelen en iedereen een zo goed mogelijk reiservaring te bieden. 

Daarnaast bieden wij een tourmanagers training (TMT) gericht op het verfijnen van jouw communicatieve vaardigheden en leiderschap. Deze cursus, vrij van de standaard inhoud, neemt je dieper mee in de vaardigheden: communicatie, conflictoplossing, en groepsmanagement. Met praktische oefeningen, rollenspellen, en gerichte feedback, werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en krijg je alle kennis tot je wat een reisleider in de toerisme en recreatie branche moet bezitten.  

Deze trainingen worden gehouden in het centrum van Utrecht, zie hier onze locatie. De kosten omvatten alle lesmaterialen, en na succesvolle afronding ontvang je een erkend certificaat of de ETOA / IVOR Tour Guide ID Card, afhankelijk van de gevolgde training. 

Beide trainingen worden gegeven in een kleine groep om de persoonlijke aandacht/ interactie te garanderen. Meld je aan en ontdek hoe jij het verschil kan maken als reisleider. Het IVOR het instituut van de reiswereld.  

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en opleidingen door ons te volgen op Facebook en Linkedin. Zo mis je geen nieuws of tips van het IVOR.