Ruim 31 JAAR DE WERELD BINNEN HANDBEREIK

Informatie aanvraag

Ik heb de volgende vraag en wil graag teruggebeld worden:

Hoe ben je met IVOR in contact gekomen?
Aanhef

Je kunt ons ook bellen op 013 – 580 13 12 of mailen: info@ivor-reisbegeleiding.nl

Hieronder tref je een aantal handige links en informatie:

PRAKTIJKOPLEIDING UITGAAND TOERISME

Bij ‘reisbegeleider uitgaand toerisme’ ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van een reis, met (doorgaans) Nederlandse gasten, in het buitenland. Met deze opleiding toerisme: “Reisbegeleider uitgaand toerisme” word je van A tot Z volledig meegenomen in alle activiteiten die van pas kunnen komen bij het uitvoeren van een reis activiteit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een culturele (bus)reis óf een meer avontuurlijke reis in bijvoorbeeld Midden of Zuid-Amerika. Ook als standplaats host op een Europese zonnige bestemming zijn er ruim voldoende mogelijkheden. Je bent dus vaker en langer van huis, en ziet meer van de wereld.

PRAKTIJKOPLEIDING INKOMEND TOERISME

Het toerisme in Nederland groeit gestaag, en er is een steeds grotere vraag naar gekwalificeerde gidsen en reisleiders. De opleiding ‘reisleider/gids inkomend toerisme’ van het IVOR is een uitstekende opleiding om je zo goed mogelijk voor te bereiden op het begeleiden van voornamelijk buitenlandse gasten in Nederland.
Tijdens deze unieke opleiding is er aandacht voor verschillende werkzaamheden. Als gids ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van dagtrips of excursies, met vooral buitenlandse gasten in Nederland. Denk aan rondvaarten, museabezoek of folkloristische bestemmingen. Anderzijds zijn er de werkzaamheden als reisleider, waarbij je een rondreis met buitenlandse gasten die Nederland, België, of zelfs Europa bezoeken, begeleidt.

OVER HET IVOR

Het IVOR verzorgt al ruim 31 jaar korte en intensieve praktijkopleidingen tot reisleider / reisgids/ begeleiding / standplaatshost / standplaatshostess mét baangarantie en is daarmee toonaangevend! Kwaliteit is het vertrek- en eindpunt: geselecteerde groepen kandidaten worden begeleid naar een baan in de reisbegeleiding. 

Onze sociale media:

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en opleidingen door ons te volgen op Facebook en Linkedin. Zo mis je geen nieuws of tips van het IVOR.