Ruim 31 JAAR DE WERELD BINNEN HANDBEREIK

Wens Travel


Wens Travel is opgericht in 1975 en is gespecialiseerd in op maat gemaakte reizen en evenementen door Europa voor de Amerikaanse, Canadese en Australische markt. Wij zorgen voor vertrouwen bij onze klanten en  staan klaar voor onze gasten zodra ze  op Europese bodem aankomen. Wij regelen de gehele reis met alle componenten: accommodatie, maaltijden , transport, excursies, lokale gidsen, optredens en de promotie daarvan en uiteraard een ervaren reisbegeleider.

Wens Travel is expert  in muziek- en performance reizen  in  Europa voor muziekgezelschappen uit  met name Amerika, Canada en Australia. Met meer dan 40 jaar ervaring heeft Wens een breed netwerk opgebouwd binnen Europa. Naast accommodatie, maaltijden en excursies, ligt de focus op de concerten die de groepen geven in Europa alsook de promotie daarvan. Van meer intieme locaties of lokale evenementen in dorpen zoals Fiesta de San Juan tot grote concertzalen in steden, zoals de Musikverein in Wenen. Vaak betrekken we  lokale ensembles bij deze concerten. OOK organiseert Wens een  jaarlijks muziekfestival in het Mozarteum te Salzburg en wordt er momenteel hard gewerkt om meerdere muziekfestivals binnen Europa  te ontwikkelen. Tevens werkt Wens mee aan de jaarlijkse  DDAY parade in Sainte- Mere – Eglise die  plaatsvindt rondom 6 juni.

Naast onze muziek- en performance reizen verzorgen wij op maat gemaakte reizen op het gebied van   kunst, geschiedenis, natuur,  gastronomie, sport, geloof en meer.

Het hoogseizoen ligt  bij Wens in de maanden maart tot en met juli en regelmatig zijn wij op zoek naar reisbegeleiders . Daarom delen wij graag onze vacature met het IVOR. Als jouw profiel bij onze vacature past neem dan graag contact met ons op!

Succes met de opleiding!
Susan Casemier

‹ Terug