Ruim 31 JAAR DE WERELD BINNEN HANDBEREIK

Vacansoleil


Vacansoleil is een in 1969 opgerichte Nederlandse reisorganisatie die al vele jaren kantoren heeft in diverse Europese landen. Door het succes van kamperen op een topcamping voor een aantrekkelijke prijs is Vacansoleil inmiddels Europees marktleider op het gebied van campingvakanties. Elke door Vacansoleil geselecteerde camping heeft een zwembad, een restaurant en vele faciliteiten voor kinderen waarvan de voorzieningen op vakantiegangers van verschillende leeftijden zijn gericht. De luxe campings behoren altijd tot de beste van het land en bieden, in het bijzonder in het hoogseizoen, veel animatie voor kinderen zodat de ouders ook van een zorgeloze vakantie kunnen genieten. In het voor- en naseizoen zijn de campings veel rustiger, maar zijn wel alle voorzieningen open, waardoor wij ook veel senioren en jonge stellen tot onze gasten mogen rekenen.
Niet voor niets zijn we in 2010 door een grote meerderheid van reis-vakmensen in Nederland voor de vierde keer uitgeroepen tot ‘Beste Reisorganisatie voor Campingvakanties. Omdat we graag dicht bij onze klanten in de buurt zitten hebben we kantoren in Nederland, België, Denemarken, Engeland, Duitsland, Hongarije, Frankrijk, Polen en Italië.
Inmiddels hebben wij hele positieve ervaringen met deelnemers van de IVOR en we willen de studenten van IVOR-opleidingen dan ook van harte uitnodigen om te solliciteren.
Met vriendelijke groet,
Marloes Hendriks
Vacansoleil

‹ Terug