Ruim 31 JAAR DE WERELD BINNEN HANDBEREIK

SRC Reizen


SRC laat je meer zien!

SRC-Reizen

Kennismaken met een land. Dat is volgens ons de essentie van reizen.

SRC wil een vakantieland niet alleen laten zien, maar er ook iets over vertellen: over de mensen die er wonen en gewoond hebben, over hun gebruiken en gewoontes, maar ook over hun geschiedenis en kunst. Over al die dingen die een vakantieland anders maken. Al deze zaken vallen onder de noemer ‘cultuur’. Daarom noemen wij bij SRC onze reizen ‘cultuurvakanties’. Deze reizen kenmerken zich door een pittig, goed georganiseerd excursieprogramma, waarbij onze reisleiders de gasten wegwijs maken in het land en er boeiende verhalen over vertellen.

Wij verwachten dan ook van al onze cultuurvakanties-reisleiders uitgebreide kennis van een of meer bestemmingen en beheersing van de noodzakelijke talen. Daarnaast moeten de reisleiders beschikken over een flinke dosis organisatietalent en een servicegerichte instelling. Zij begeleiden uiteindelijk niet alleen de boeiende dagprogramma’s, maar zijn ook de gastheer en –vrouw voor onze gasten die zij met raad en daad terzijde staan.

SRC werkt al vele jaren samen met het IVOR. Daar volgen alle reisleiders de opleiding reisbegeleiding die zich vooral richt op de organisatorische- en communicatieve kanten van het vak en hen voorbereidt op alle aspecten. Deze praktijkgerichte opleiding zorgt ervoor dat onze reisleiders goed beslagen ten ijs komen en dat heeft een positief effect. Niet alleen voor de reisleiders, maar ook onze gasten merken dit. En dat is waar het uiteindelijk om draait; onze gasten een fantastische vakantie bezorgen!

Margriet Reitsma

Hoofd Reisleiding, SRC Reizen
SRC Reizen

‹ Terug