Ruim 31 JAAR DE WERELD BINNEN HANDBEREIK

Sawadee


“Sinds 1983 specialiseert Sawadee zich in actieve en avontuurlijke groepsreizen naar bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Azië, Oceanië en Noord- en Latijns-Amerika.

Reizen met Sawadee betekent reizen met veel individuele vrijheid en persoonlijke aandacht onder leiding van deskundige reisbegeleiding langs bijzondere en uitgebalanceerde routes. Er wordt gereisd met bezieling en respect voor natuur, milieu en de lokale bevolking met haar gebruiken. Sawadee reizigers zijn actief en avontuurlijk en hebben interesse in natuur en andere culturen. Ze deinzen er niet voor terug af en toe van de gebaande paden af te gaan. Sawadee reizigers zien graag iets van de wereld, zijn gesteld op individuele vrijheid, en leggen de organisatie van hun reis graag in de deskundige handen van Sawadee Reizen. Ook voor gezinnen met kinderen vanaf 7 jaar biedt Sawadee, onder het label Familieavontuur, een groot aantal bijzondere groepsreizen aan.
De reisbegeleider speelt in onze groepsreizen een belangrijke rol. Je bent, samen met de lokale vertegenwoordiger, verantwoordelijk voor een goede uitvoer van de reis en de begeleiding van de groepsprocessen. Als direct aanspreekpunt voor onze reizigers ben je het visitekaartje van onze organisatie. Elk jaar zijn we op zoek naar kundige reisbegeleid(st)ers.

Naast uitgebreide reiservaring en sociale voelsprieten vinden we het belangrijk dat je de praktische kanten van ‘het vak’ beheerst. De praktijkgerichte opleiding van het IVOR is daarbij een zeer goede aanvulling en we nodigen cursisten dan ook van harte uit te solliciteren naar een baan als reisbegeleider bij Sawadee Reizen.”

 

‹ Terug