Ruim 31 JAAR DE WERELD BINNEN HANDBEREIK

Ross Holidays


Mijn naam is Stéfanos Stefánou, geboren en getogen op Corfu, en eigenaar van Ross Holidays. In 1988 besloot ik onder de naam Ross Holidays vakanties naar Griekenland te gaan organiseren. Kleinschalig en met een persoonlijke aanpak, dat was mijn motto.

Na 32 jaar werken we nog steeds volgens dit motto. Inmiddels bestaat ons aanbod uit 31 bestemmingen, veelzijdig en voor een ieder wat wils, sommige met een fysieke hostess en een aantal bestemmingen waar de hostessservice telefonisch wordt verleend. Mijn reserveringsteam in Wijchen bezoekt de bestemmingen regelmatig en kan daardoor uit eigen ervaring een persoonlijk advies geven. In ons aanbod vindt u appartementen, studio’s, woningen met of zonder zwembad, wandelarrangementen, trekkings, excursies, zeilen, autorondreizen en stedentrips of welke combinatie hiervan dan ook.

Het aantal terugkerende gasten is 70%. Dit is het gevolg van het leveren van kwaliteit op alle vlakken. Reisleiding zie ik als een belangrijk onderdeel daarvan. Het verlenen van de service lokaal kan een essentieel onderdeel van een zorgeloze vakantie betekenen voor onze gasten. Dit doen wij volgens een bepaald beleid dat unaniem wordt ingevuld. Onze gasten hebben een grote liefhebberij voor Griekenland in het algemeen en specifiek voor het alledaagse en daardoor zo bijzondere leven van de Grieken zelf.

Ross Holidays

‹ Terug