Ruim 31 JAAR DE WERELD BINNEN HANDBEREIK

NoSun Groepsreizen


Met noSun Groepsreizen ervaar je de meerwaarde van actieve groepsreizen. Al onze groepsreizen zijn met liefde, kennis en ervaring samengesteld. Dat wij dit goed doen blijft niet onopgemerkt. Door reizigers van Reisgraag.nl uitgeroepen tot beste reisorganisatie in actieve vakanties en tweemaal winnaar van de ZOOVER award Actieve reizen. Landen en streken die niet direct bekend staan als een populaire en zonnige vakantiebestemmingen hebben (heel) veel meer te bieden dan je denkt. Als je niet dagenlang wilt zonnen op het strand en de rijen bij attracties wel kunt missen dan ben je bij noSun Groepsreizen aan het juiste adres! Met ruim 10 jaar gespecialiseerde groepsreis ervaring kennen we de natuur, lokale bevolking en zeker de allermooiste plekken van onze bestemmingen. Dat reist wel zo prettig!

Groepsreizen: noSun Groepsreizen reist in groepen van circa 8 personen. Er gaat niets boven het samen kunnen delen van je reisavontuur. Door de beperkte groepsomvang biedt elke groepsreis een persoonlijke sfeer en heb je genoeg mogelijkheden voor individuele vrijheid van jouw reiservaring. Bij noSun Groepsreizen heb jij immers meer te vertellen!

Reisbegeleiders: Iedereen die wel eens een groepsreis heeft gemaakt weet het: de reisbegeleider maakt of breekt de reis. Bij noSun Groepsreizen hechten we veel waarde aan enthousiaste en deskundige reisbegeleiding. Veel van onze reisbegeleiders hebben niet alleen jarenlange reiservaring met onze bestemmingen maar vaak is actief, sporten en natuur de rode draad in hun leven. We spreken bewust over reisbegeleiders en niet over reisleiders. Onze reisbegeleiders zijn allereerst zeer ervaren reizigers met kennis van de cultuur en natuur. Bovendien zijn onze reisbegeleiders door noSun Groepsreizen opgeleid om een scherp oog te hebben voor groepsdynamiek. Ze weten hoe ze moeten handelen in belangrijke (nood)situaties en belangrijker nog; ze hebben een enorme passie om actieve groepsreizen te begeleiden in het mooie Europa.

Wij merken in de praktijk dat reisbegeleiders met een IVOR opleiding een stap voor hebben. Ze hebben net dat beetje extra kennis, inzicht en ervaring. Voor ons het is het bij onze selectie dan ook altijd een pré wanneer kandidaten een IVOR diploma hebben.

Wij zijn doorlopend opzoek naar begeleiders die ons team komen versterken. Heb je interesse? Kan dan op: https://www.nosun.nl/over-nosun/vacature-reisbegeleider-groepsreizen

Jordy Leussink, Bedrijfsleider

noSun Groepsreizen (http://www.nosun.nl/reizen/groepsreizen/)

noSun.nl jouw reisavontuur in Europa

Winaar Reisgraag Award 2020 “Actieve vakanties”

Winnaar Zoover publieksprijs “Beste aanbieder Avontuurlijke en Actieve reizen 2013!”

‹ Terug