Ruim 31 JAAR DE WERELD BINNEN HANDBEREIK

TUI


Tui.nl

Vanwege de internationale inkoopkracht en de decennialange ervaring kan TUI als geen ander inspelen op de vakantiebehoeften van de Nederlandse reiziger. Immers, de wensen en eisen van de hedendaagse reizigers zijn niet meer die van een aantal jaren geleden. Grenzen worden nog steeds verlegd en bestemmingen over heel de wereld worden bereisbaar.

Tui biedt een breed scala van reizen aan. Rondreizen, busreizen, reizen speciaal voor singles, cruises op rivieren en wereldzeeën, fiets- en wandelvakanties, stedentrips, fly-drives, zonvakanties en autovakanties (vaak met een thema als culinair, wellness, theater en actief).

50 Plus is altijd de kerndoelgroep van Tui geweest. Daar wordt het aanbod dan ook op afgestemd. De missie van de organisatie luidt ‘we willen de mensen zorgeloos en goed geregeld de wereld laten ontdekken’. Dat is ook de reden dat Tui zoveel mogelijk toegevoegde waarde in haar reizen stopt. Met andere woorden; we willen de mensen de handvatten geven om voor Tui te kiezen.

Een paar voorbeelden? Altijd Nederlandse reisleiding op de rondreizen, waar ook ter wereld. Bij de cruises zijn de vluchten én transfers naar de schepen geregeld. Fiets- en wandelroutes op de actieve reizen zijn uitgebreid gecontroleerd en worden voortdurend actueel gehouden. Op onze zonbestemmingen bieden wij juist de wat kleinere en sfeervolle hotels aan.

Veel van onze reisleiders hebben zelf de opleiding bij het IVOR gevolgd. Om hen te blijven inspireren zijn wij een samenwerking met het IVOR aangegaan om onze ervaren én minder ervaren reisleiders een korte intensieve training te geven, welke speciaal op de Tui reizen is afgestemd. De reacties uit het team zijn lovend, zelfs de meest ervaren reisleiders hebben de training als zeer positief en vooral ook leerzaam ervaren. Reden te meer om te kiezen voor een IVOR opleiding!

Tot ziens bij Tui!

Hartelijke groet,

Team Tourleading

 

‹ Terug