Ruim 31 JAAR DE WERELD BINNEN HANDBEREIK

Koning Aap


Met Koning Aap ga je écht op reis

Reizen is… de wereld ontdekken! Reizen is kijken, kennismaken, proeven en ervaren; opgaan in een andere cultuur. Koning Aap weet dat als geen ander, al 35 jaar organiseren wij reizen voor avontuurlijke reizigers. Met Koning Aap ga je écht op reis.

Zowel voor als tijdens de reis kun je rekenen op onze kennis en ervaring. Onze reizen worden samengesteld door gepassioneerde medewerkers die veel reiservaring hebben en de routes door en door kennen. Ons verkoopteam is goed opgeleid en kent veel bestemmingen uit eigen ervaring. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid wereldwijd netwerk van betrouwbare agenten. Zij weten de mooiste plekken te vinden en zorgen voor goede hotels en vervoer. Met al onze reizen gaat een reisbegeleider mee met ruime reiservaring, ervaring in het omgaan met groepen en (bij voorkeur) actieve kennis van lokale gebruiken en de taal.

Een groepsreis bij Koning Aap betekent reizen met gelijkgestemden. Nieuwsgierige, avontuurlijke reizigers die flexibel ingesteld zijn en graag kennis maken met andere culturen en gebruiken. Makkelijk te benaderen mensen die altijd bezig zijn zich te verwonderen over al het moois wat de wereld te bieden heeft. Echte fijnproevers dus!

Koning Aap krijgt dan ook een hoge waardering van haar reizigers. Veel van onze reizigers gaan jaarlijks weer opnieuw met ons op reis. Deze grote tevredenheid blijkt ook uit de toegestuurde evaluatieformulieren na de reis. Hieruit blijkt dat 91% van onze reizigers nog een keer met Koning Aap op reis wil gaan. Onze reizen werden afgelopen jaar, over het geheel genomen, beloond met een gemiddeld rapportcijfer van een 8,2. Hier zijn wij erg trots op!

Wij proberen onze reizen zo verantwoord en duurzaam mogelijk te organiseren. Ons streven is de meest duurzame reisorganisatie van Europa (of de wereld) te worden. Vanzelfsprekend moet er geen misverstand bestaan dat wij dit zeker nog niet zijn en nog een (lange) weg te gaan hebben. Wil je alles hierover weten, ga dan naar ons duurzaamheidsplatform: feelingresponsible

Er werken al IVOR-cursisten voor Koning Aap en zodra de vacature voor reisbegeleiders online staat, hopen we veel sollicitaties van IVOR-cursisten te ontvangen.

Veel succes met de opleiding!

Eveline de Bouter,
Reisbegeleidercoördinator

 

logo_KA_echtopreis

‹ Terug