Ruim 31 JAAR DE WERELD BINNEN HANDBEREIK

Friendship Cruises


“Welkom aan boord van onze drijvende hotels”
Ervaring telt in de reiswereld! Sinds 1978 organiseren we de betere vaarvakanties. Als geen ander weten we de weg in de wereld van drijvende hotelschepen. De passagiers hebben keuze uit prachtige hotelschepen: 4- of zelfs 5-sterren luxe. We spreken niet voor niets over welvarende cruises. Dat is heel wat anders dan het traditionele reisje langs de Rijn. Met Friendship Cruises ontdekt u de mooiste rivieren van Europa.

Voor alle riviercruises geldt dat de passagiers begeleid worden door deskundige Nederlandssprekende Cruiseleaders van Friendship Cruises. Zij spreken de taal en kennen de wensen van hun passagiers. Aan boord vormen zij het aanspreekpunt. De passagiers worden geïnformeerd over tal van wetenswaardigheden tijdens de vaart. Tevens informeert en begeleid de cruiseleader de groep tijdens de verschillende excursies. Of het nu een Donaucruise door Hongarije en Slowakije of een Rhônecruise door Frankrijk betreft: de cruiseleader wijst de weg!

De IVOR praktijkgerichte opleiding zorgt ervoor dat onze cruiseleaders goed beslagen ten ijs komen. En dat merkt de passagier. Dan spreken we met recht van welvarende riviercruises!

Wij wensen u veel plezier en succes bij de opleiding en zien uw sollicitatieformulier met interesse tegemoet.

Met vriendelijke groet,

FRIENDSHIP CRUISES

‹ Terug