Ruim 31 JAAR DE WERELD BINNEN HANDBEREIK

Estivant


Bij Estivant organiseren we singlevakanties: vakanties voor mensen die er alleen op uit gaan. Nee, dat zijn géén datingreizen, maar vakanties met een groep mensen van ongeveer gelijke leeftijd die doen waar ze zelf zin in hebben. Elke groep is 8 tot 20 gasten groot, in de leeftijd van 25 tot 65 jaar. Wij organiseren vakanties op zowel campings als hotelbestemmingen. Met meer dan 20 jaar ervaring hebben gasten bij Estivant de zekerheid van een ongedwongen vakantie waarbij niets moet en véél kan.

Als reisleider heb je verantwoordelijk werk. Vooral je rol op sociaal gebied is belangrijk. Als reisleider ben je 24/7 onderdeel van de groep. Jij weet precies hoe je de gang erin houdt. Jij neemt het initiatief om de groep een zetje te geven als het nodig is. Je voelt feilloos aan wanneer je iemand even wat extra aandacht moet geven. Dat doe je op een natuurlijke manier, enthousiast en servicegericht.

Daarnaast organiseer je alle activiteiten op jouw bestemming. Verder houd je ook de zaak ter plekke draaiend: contacten met lokale partners onderhouden en prijsafspraken maken, vervoer regelen, de administratie op orde houden en het budget bewaken. Afwisselend? Understatement van het jaar. En een ervaring die goed staat op je cv!

De Eenoudervakanties zijn speciaal voor gezinnen waarbij één ouder niet mee gaat. De ouder heeft een extra steuntje in de rug nodig en dat bieden wij! Door de vele activiteiten die op het programma staan en onze eigen EstiFun en Estiventure programma voor de kinderen, heeft ook de ouder tijd voor zichzelf. Op alle Estivant Eenouderlocaties is een team aanwezig, die bestaat uit een locatiemanager, activiteitenbegeleider(s) en eventueel buitensportinstructeurs en chauffeurs. Als Locatiemanager ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op locatie.

Werken als reisleider singlevakanties of locatiemanager Eenoudervakanties? Dat kan! Ben jij sociaal, servicegericht, flexibel en enthousiast? Kijk dan op zomerwerk voor onze vacatures en wie weet ga jij voor Estivant aan de slag!

Inmiddels hebben wij al meerdere IVOR cursisten die voor ons werkzaam zijn, gezien de goede ervaringen en kennis hopen wij ook dit jaar weer een aantal nieuwe IVOR cursisten te verwelkomen.

Sjoerd Willemsen– Personeelcoördinator

ZOMERWERK

www.estivant.nl

 

 

 

‹ Terug