Ruim 31 JAAR DE WERELD BINNEN HANDBEREIK

Djoser


Djoser organiseert sinds 1986 actieve groepsreizen naar alle delen van de wereld, van Europa en het Midden-Oosten, tot Afrika, Azië, Oceanië en Amerika. Sinds 2005 wordt Djoser junior gepubliceerd, een aparte brochure voor gezinnen met kinderen tussen de 4 en 14 jaar en sinds 2006 een aparte brochure voor wandelreizen en fietsreizen. ‘De andere manier van reizen’ van Djoser is er voor iedereen die veel individuele vrijheid wil combineren met het gemak van een groepsreis. Djoser reizigers zijn nieuwsgierig naar het dagelijks leven in andere culturen, genieten van eeuwenoude kunstschatten en willen zich laten overrompelen door de schoonheid van ongerepte natuur. Vrijheid blijheid is een formule die voor Djoser reizigers bijzonder belangrijk is. Het vervoer en de hotels staan vast maar het dagprogramma wordt grotendeels door elke reiziger individueel ingevuld.
Uiteraard biedt de reisbegeleider een helpende hand bij het ontdekken van het land. Samen met de lokale agent is de reisbegeleider verantwoordelijk een soepel verloop van de reis. Dit omvat werkzaamheden als het begeleiden van passagiers van en naar het vliegveld en door het land van bestemming; het in- en uitchecken; het begeleiden tijdens excursies volgens het programma; het organiseren van extra activiteiten; het bieden van hulp en ondersteuning in geval van problemen en het onderhouden van contacten met de lokale agent. Daarnaast vervult de reisbegeleider een belangrijke sociale rol. Kortom, als reisbegeleider zorg je ervoor dat de reis vlekkeloos verloopt, dat problemen worden voorkomen en, waar nodig, worden opgelost. Je bent het ‘visitekaartje’ van Djoser

Elk jaar komen er weer nieuwe IVOR cursisten voor Djoser werken. Gezien onze positieve ervaringen hopen wij ook dit jaar weer een groot aantal sollicitatieformulieren van IVOR cursisten te ontvangen.

Nicole Vlieger – van Hooren

Hoofd personeelszaken & reisbegeleiding

‹ Terug