Ruim 31 JAAR DE WERELD BINNEN HANDBEREIK

Cycletours


Cycletours is, sinds 1981, specialist op het gebied van fietsvakanties voor Nederlanders in het buitenland en buitenlanders in Nederland. We hebben ons aanbod voor Nederlanders in het buitenland opgedeeld in 4 segmenten: Families: onze reizen voor gezinnen, Levensgenieters: de reizen binnen Europa, Globetrotters: de reizen buiten Europa en Renners: de reizen voor wielrenners.

Dat de klant onze fietsvakanties weet te waarderen blijkt alleen al doordat gemiddeld 70% opnieuw met Cycletours op vakantie gaat!

Ons doel is het faciliteren van zorgeloos fietsen en daar heb je als begeleider natuurlijk een belangrijke rol in. Creativiteit, verwentalent en gastvrijheid zijn hierbij belangrijke kernwaarden. Samen met je collega’s zorg je voor gezelligheid, veiligheid, het bevorderen van het fietsplezier en verricht je organisatorische werkzaamheden. Daarnaast heeft ieder lid nog een specifieke taak. Je bent namelijk techneut, kok of kinderbegeleider. Voor je op pad gaat volgt een specifieke training met betrekking tot je functie.

Voor buitenlanders in Nederlanders bieden wij fietsvaarvakanties aan op authentieke hotelschepen met groepen 14 t/m 26 personen. Voor deze reizen zoeken we meefietsende gidsen met een uitgebreide kennis over de Nederlandse geschiedenis, gewoontes en natuur. Na het diner maak je regelmatig een stadswandeling door één van onze mooiste steden. Een goede beheersing van Engels en een andere vreemde taal is hierbij een voorwaarde. Laat de groep fietsend en varend kennismaken met Nederland!!

Voor ons betekent de samenwerking met IVOR de aanwezigheid van professionele en ruim inzetbare begeleiders die de liefde voor het begeleidersvak met ons delen. Uit eigen ervaring weten wij hoe plezierig het werk van een reisbegeleider is. We willen dan ook alle cursisten veel succes wensen met de opleiding en we zien jullie graag als Cycletoursbegeleider!

Met vriendelijke groet,

Tino Perlot

WWW.CYCLETOURS.NL

 
 

 

 

‹ Terug