Ruim 31 JAAR DE WERELD BINNEN HANDBEREIK

Cycle2Explore


Cycle2Explore is een jong bedrijf dat ‘Long Distance Cycle Tours’ organiseert naar Santiago de Compostela, Rome, Praag, St. Andrews, Boedapest en Oslo. Het betreft fietstochten voor vitale fietsers die graag “op verkenning” gaan. Een betrekkelijk grote dagafstand van pakweg 80 km is voor hen geen probleem, ze houden van een klimmetje en een enkele stevige helling is voor hen een uitdaging. Met een reisduur van ca. 6 weken en dagafstanden van 70 tot 90 km fietsen de deelnemers van camping naar camping, terwijl Cycle2Explore met behulp van een volgwagen elke dag zorgdraagt voor het transport van alle bagage en het benodigde materieel. Een tweede volgauto wordt bestuurd door de meereizend kok die met behulp van een professionele outdoorkeuken zorgdraagt voor de bereiding van het dagelijkse fietsontbijt en een overheerlijk 3-gangen diner op de camping.
Daarnaast verzorgt Cycle2Explore ook de (Nederlandstalige) reisbegeleiding, hulp bij fietspech, de EHBO functie en de stadsgids.

Cycle2Explore werkt nauw samen met het IVOR. Daardoor beschikken wij over hoogwaardig opgeleide en ANVR-gecertificeerde reisleiders, die over het noodzakelijke doorzettingsvermogen, improvisatie- en organisatietalent beschikken om deze avontuurlijke reizen te kunnen begeleiden.

Vragen? Bel of mail me gerust!
Met vriendelijke groet,

Antoon Reijnders

Cycle2Explore

– Long Distance Cycle Tours –

 

 

‹ Terug