Ruim 31 JAAR DE WERELD BINNEN HANDBEREIK

Boat Bike Tours


Fietsen en Varen | 70 reizen in meer dan 15 landen | van maart tot oktober

Boat Bike Tours biedt fietsvakanties aan met verblijf op een schip. Tijdens het seizoen, dat loopt van maart tot en met oktober, bieden we 70 compleet verzorgde reizen aan in 15 landen. Voor fiets-vaar-vakanties in Nederland, België en Frankrijk zijn we zelf de tour operator en ontwikkelen zelf programma’s en kaartmateriaal, zetten geselecteerde schepen en reisleiders in. De schepen bieden plaats aan 20 tot 80 passagiers. Meer dan 98% van onze gasten komt uit het buitenland.

Een aantal reizen wordt volledig begeleid: gasten fietsen in een groep o.l.v. een reisleider. Op andere reizen fietsen de gasten op eigen gelegenheid in eigen tempo aan de hand van gedetailleerd kaartmateriaal en routebeschrijvingen en is de reisleiding wel per fiets onderweg en altijd via mobiele telefoon bereikbaar. Elke avond, na het avondeten, bespreekt de reisleiding de fietstocht voor de volgende dag (in het Duits en Engels), geeft tips en aanwijzingen, vertelt waar fraaie of bijzondere plekjes te vinden zijn en beantwoordt vragen. Ook verzorgt de reisleiding een aantal keren per week ’s avonds een stadswandeling van circa 1 uur.

Onze gasten komen vanuit de hele wereld; talenkennis van minimaal Duits en Engels is daarom noodzakelijk om onze reizen goed te kunnen begeleiden. Boat Bike Tours groeit snel en breidt haar reizenpakket steeds verder uit. Er werken al IVOR cursisten voor Boat Bike Tours en we verwelkomen graag open sollicitaties van IVOR-cursisten.

Neem voor meer informatie contact op met onze directeur Jan Timmermans.
We wensen je veel succes met de opleiding!

BOAT BIKE TOURS

 

 

‹ Terug