Ruim 31 JAAR DE WERELD BINNEN HANDBEREIK

Willy Anne Muller


Tijdens de IVOR opleiding al een baan scoren als reisleider!

In mei heb ik mijn selectiegesprek gehad met Emile Reinards en in juni is mijn groep gestart. Onwijs gaaf. In zes weken tijd zijn we zo getraind dat ik het aandurfde om tijdens de zomerstop een sollicitatiebrief te sturen. Ik heb er drie verstuurd en ik heb drie positieve reacties ontvangen. Per direct ben ik aan de slag gegaan voor One2getherTravel voor singles en eenouderreizen. Na een week heb ik mijn eerste reis naar Oostenrijk gemaakt voor sportieve singles. Na terugkomst ben ik gevraagd om een eenouderreis te begeleiden naar Bodrum, Turkije.

Ik heb veel van het geleerde in de praktijk kunnen brengen en ik voel me nu al “ervaren”. Vervolgens nog even Mallorca aangedaan met singles voor een cultuurvakantie. Mijn gasten hebben de reis een 8,5 gegeven! Nu nog de IVOR opleiding afronden en de laatste praktijkoefeningen doen. Makkie. De reizen had ik niet aangedurfd zonder de kritische opmerkingen van Emile. Hij geeft tops en tips waar je écht wat aan hebt!

Het is dé opleiding waar je door en door wordt getraind op de praktijk.

En last but nog least: ik heb een positieve reactie op mijn sollicitatie op Grand Circle Cruise Lines. Mijn droombaan: program director.

Willy Anne Muller, 59 jaar‹ Terug