Ruim 31 JAAR DE WERELD BINNEN HANDBEREIK

Saskia van Laar


Ook al was ik al reisleidster bij SNP Natuurreizen en was daarvan uit voor de buitensport ANVR-gecertificeerd, heb ik toch besloten om mij ook aan te melden voor de IVOR-reisopleiding. Waarom? Om mijzelf nog verder te professionaliseren op organisatorisch en communicatief gebied en vooral om ook voor andersoortige reisorganisaties te kunnen werken.

Werkte dat succesvol? Dat kun je wel zeggen. Door de cursusdagen ging er een wereld voor mij open. Ik zag veel meer verschillende soorten reizen en andersoortige reisorganisaties. Met hulp van de sollicitatietips van Ingrid van Tilbeurgh was ik nog geen koud vier cursusdagen onderweg en werd bij alle drie de organisaties waar ik had gesolliciteerd uitgenodigd voor gesprek.

Resultaat? Alle drie aangenomen! Uiteindelijk heb ik voor Sawadee en Koning Aap gekozen en werd direct al voor IJsland, Argentie, Bolivia en Peru ingezet. Samen met SNP Natuurreizen gaan er ongetwijfeld nog heel veel mooie reizen volgen!

Natuurlijk vraagt de opleiding om een investering, maar die is het dubbel & dwars waard. Van de rake persoonlijke feedback die je krijgt, heb je een leven lang plezier. Het netwerk dat je opdoet is goud waard en IVOR denkt actief met je mee zodat je al kunt reizen terwijl je de opleiding nog volgt. Ik ben dan ook heel blij dat ik mij toentertijd heb ingeschreven. Wil je meer weten? Vraag het IVOR gerust om mijn gegevens. Ik denk altijd graag met je mee!

Saskia van Laar

 

Noot van het IVOR: Saskia is ANVR gecertificeerd reisleider‹ Terug