Ruim 31 JAAR DE WERELD BINNEN HANDBEREIK

Roelf Maarsingh


Mijn naam is Roelf Maarsingh, 45 jaar en woonachtig in De Meern. 20 jaar geleden heb ik de Hogeschool voor Toerisme in Breda afgerond. De laatste 10 jaar ben ik werkzaam geweest als Financieel adviseur. Mensen ontzorgen, laten genieten en zelf op vakantie gaan, dat is waar ik het voor doe.

Mijn besluit om de IVOR Opleiding te volgen past precies in dat plaatje. Afgelopen november ben ik samen met 12 medecursisten gestart met de IVOR Opleiding in Utrecht. Na 3 intensieve, leuke en zeer praktische maanden, kijk ik met een voldaan gevoel terug. De interactieve lessen van de verschillende praktijk docenten, vele rollenspelen en 2 praktijkdagen geven de bagage die je nodig hebt. Kortom je bent klaargestoomd voor de praktijk!

Je bent echter zelf verantwoordelijk voor je succes. Openstaan voor feedback, jezelf blijven, je hart volgen en gewoon genieten. Deze persoonlijke ontwikkeling is ook zeer goed toepasbaar in vele andere beroepen, waarbij klantcontact belangrijk is.

IVOR betekent voor mij persoonlijk:

INTEGER

VERBINDEN

OPRECHTE INTERESSE

RESULTAATGERICHT

Dankzij de Baangarantie van IVOR start ik in april als Reisbegeleider voor Seniorenreizen. Mijn uiteindelijke doel is het begeleiden van rondreizen door Andalusië. Tenslotte: vragen over mijn ervaringen met IVOR Opleiding beantwoord ik met alle plezier!

Hartelijke groet en veel plezier met de opleiding!

Roelf Maarsingh

 

 

 

 

 

 ‹ Terug