Ruim 31 JAAR DE WERELD BINNEN HANDBEREIK

Rikko Bulten


Ik ben na het behalen van het IVOR diploma de eerste maanden van afgelopen jaar eerst gaan fietsen en varen door Nederland.

Heb daarna in juni her en der gesolliciteerd en ben aangenomen bij Fital Fietsvakanties. Voor hen heb ik in de zomer vier 10 daagse fiets-bus-hotelvakanties begeleid, heel leuk! Meestal actieve senioren als deelnemers.

Daarnaast heb ik ook nog jongeren kampeer reizen geleid (vrijwillig) voor Amarant en Avanta, naar de Provence, Jordanië en Oman. En onlangs heb ik zelf een maand gereisd door Indonesië; om daar ervaring op te doen, om in de toekomst er ook reizen te kunnen leiden. Wat een gaaf land is dat zeg!

Voor 2013 heb ik flink verder gesolliciteerd en heb ik positieve reacties bij verschillende organisaties, waaronder bij Wereldcontact. Voor deze reisvereniging ga ik in het najaar naar Indonesië terug! Dit jaar zal ik ook weer veel fietsvakanties in binnen- en buitenland begeleiden.

Het is enorm gaaf werk en geeft mij veel voldoening! Ik doe veel ervaring op en verwacht steeds vaker aan de slag te kunnen.

Na een incompany training bij Wereldcontact, verzorgd door het IVOR, ben ik sinds 2013 ook ANVR gecertificeerd reisleider.

Rikko Bulten, 42 jaar‹ Terug