Ruim 31 JAAR DE WERELD BINNEN HANDBEREIK

Petra Kruit


Tijdens mijn fietstocht naar Venetië kwam bij mij het idee op om reisleider te worden van sportieve (fiets)vakanties. Daarvoor heb ik altijd gewerkt in Zorg en Welzijn branche. Heel toevallig zag ik in oktober een advertentie van het IVOR. De indruk die zij zowel op de website als telefonisch maakten kwam mij zeer betrouwbaar over. Ik werd erg enthousiast en na het selectiegesprek met Emile Reinards kon ik per november `14 starten met de opleiding.

Tijdens de lessen waren alle studenten en docenten zeer enthousiast, wat mij erg motiveerde. Daarnaast waren zij ook kritisch en eerlijk. Ik heb veel geleerd van alle lessen, met name de presentatie en communicatie lessen.

Na de opleiding heb ik een aantal open sollicitaties verstuurd naar organisaties die fietsvakanties aanbieden. Van HAT-tours kreeg ik een leuke reactie terug. Na een positief sollicitatiegesprek ben ik daar aangenomen.

Afgelopen mei heb ik mijn eerste “Tulpen Toeren” gefietst en over een paar dagen vertrek ik voor de tweede keer een periode naar Frankrijk waar ik fiets/vaarvakanties in de Bourgogne begeleid.

Petra Kruit, 50 jaar

Noot van het IVOR: Petra is ANVR gecertificeerd reisleider

 ‹ Terug