Ruim 31 JAAR DE WERELD BINNEN HANDBEREIK

Paulette Savelsbergh


Frisse douche

Het was het juiste moment om me open te stellen voor een nieuwe uitdaging. Opnieuw in de schoolbanken na 30 jaar is niet vanzelfsprekend! Ook was ik benieuwd of ik het na een dag les nog steeds een goed idee zou vinden.

Grappig om na de eerste lesdag om 17.00 uur buiten te staan vol positieve energie en soort gevoel van wakker worden na een frisse douche. Pittig, confronterend, uit de comfortzone allemaal waar, maar ook zo leerzaam! Leuk ook hoe snel de cursisten een groep worden die samen iets delen.

Op de IVOR site had ik Boat Bike Tours zien staan en daar ik zelf een fan ben van Nederland en fietsen leek me dit de ideale organisatie om voor te werken. Het bleek dat in mijn groep een collega cursist was, die bij BBT was aangenomen en zij wist dat de werving bijna was afgerond. (Boat Bike Tours stelt als voorwaarde dat de nieuwe reisleiders de IVOR opleiding volgen)

Ik heb er geen gras over laten groeien en heb snel gesolliciteerd en ben aangenomen! Boat Bike Tours investeert ook echt in de kwaliteit van de reisbegeleiding. De opleidingsdagen van BBT lopen dwars door de IVOR les planning heen. Na 4 cursusdagen moet ik helaas weer stoppen om het trainingsprogramma van BBT te kunnen volgen en mijn eerste reizen te kunnen begeleiden….

Complimenten voor Ingrid van het IVOR, werk gaat voor! Ze denkt mee en ik mag in oktober de opleiding weer oppakken en afronden. Een praktijkopleiding die het echt waar maakt! Voor mij is het dusver alleen maar positieve energie geweest, dit gun ik iedereen!

En ja het is hard werken, maar je krijgt er ook echt iets voor terug. Sneller dan verwacht ga ik mijn eerste reizen begeleiden! 

Paulette Savelsbergh, maart 2018

 ‹ Terug