Ruim 31 JAAR DE WERELD BINNEN HANDBEREIK

IVOR kanjers


13 februari 2019

 Examen! 

Wow en daar zijn we dan 11 reisleiders in spé!

Beetje zenuwachtig nog voor de theorie en voor de praktijk. Maar wel vol vertrouwen met hetgeen we allemaal hebben geleerd.

Half november begon onze reis. We zijn allemaal vanuit verschillende invalshoeken aan de opleiding Reisbegeleider uitgaand toerisme bij het IVOR gestart. Geen uitdaging meer vinden in de huidige baan, als aanvulling op bestaande werkzaamheden, vanuit interesse. Ieder heeft zo haar eigen redenen. Maar allemaal vanuit die ene passie: reizen en andere culturen.

Gedurende onze reis hebben we veel met elkaar samengewerkt, praktijkdagen samen georganiseerd, theorie en opdrachten geleert. Vanuit een aantal individuen zijn we een echte groep geworden.

Vanuit Ingrid van IVOR krijgen we regelmatig vacatures doorgemaild. Vacatures zijn er genoeg. Maar waar vind jij nu die ene baan, die jou leuk lijkt en bij je past? Brieven schrijven, cv’s maken, selectiemiddagen en individuele selectiegesprekken. Fijn is het dan ook dat je in de groep direct je ervaringen kunt delen. En daarnaast natuurlijk ook tips aan elkaar kunt geven.

En dan vandaag ons examen. Het komt zeker goed met ons, het is al goed. Van de 11 cursisten hebben 6 al een baan. De eerste start zelfs al 15 februari met een aantal skireizen! Hoe super is dat!

Onze reünie is nu al gepland. Dus wij gaan elkaar zeker nog zien en houden, ook nu nog, elkaar op de hoogte van ontwikkelingen.

Wij gunnen elke reisleider een IVOR cursus.

 Peter, Mieke, Marjolijn, Viviana, Warda, Nanny, Ingrid, Frank, Hans, Ellen en Ilse

 ‹ Terug