Ruim 31 JAAR DE WERELD BINNEN HANDBEREIK

Jackie van Helfteren


Hallo allemaal,

Hoe snel kan het gaan!

In april zat ik nog in de schoolbanken, wat reuze spannend maar bovenal erg leerzaam en gezellig was, en morgen vertrek ik voor mijn tweede reis naar Zuid-Amerika, Ecuador. Wat heb ik er weer veel zin in. Afgelopen maand heb mijn eerste verre reis naar Cuba begeleid. Een groot succes. Met de nodige tips van het IVOR team bij de sollicitatie procedure, kwam ik snel aan de slag en kreeg ik een deze reis aangeboden, juist na het behalen van mijn IVOR diploma. Wie had dit verwacht, zo snel het gewenste resultaat!

Ik ben met veel animo de IVOR opleiding begonnen en hoopte zo weer wat meer van de wereld te kunnen gaan zien en mijn dienstverlenende instelling (ik ben kraamverzorgster) ook uit te kunnen leven, maar dan wat meer in de buitenlucht.

Ik kan het iedereen echt aanbevelen want via de IVOR opleiding kom je met de reiswereld in contact en kun je er zelf van maken wat je wilt. Kansen zijn er echt.

Als klapper op de vuurpijl heb ik juist van ochtend mijn derde reis toegezegd gekregen. Geloof het of niet. Argentinië, Bolivia en Peru. Mooier kan het toch niet.

Groeten Jackie

Noot van het IVOR: Jackie is ANVR gecertificeerd reisleider‹ Terug