Ruim 31 JAAR DE WERELD BINNEN HANDBEREIK

Hans Prins


Tijdens een periode van “in between jobs” kwam ik een advertentie van het IVOR tegen. De indruk die zij zowel op de website als telefonisch maakten kwam zeer betrouwbaar over. Ik werd erg enthousiast en na het selectiegesprek met Emile Reinards kon ik per maart beginnen. Omdat ik dit seizoen nog aan de slag wilde in deze branche!

Alle studenten en docenten waren zeer enthousiast, wat mij erg motiveerde. Echter ook kritisch en eerlijk. Voor mij een goede omgeving om me te richten op mijn nieuwe werkveld.

Tijdens de opleiding keek ik ook naar vacatures en werd direct bij 2 organisaties aangenomen, te weten Cycletours en HAT-tours. Beide reisorganisaties die fietsen, varen en kamperen als bestanddeel hadden. Ik kon direct aan de slag bij HAT, echter de opleiding had ik nog niet afgerond. Geen probleem voor zowel HAT als het IVOR. Met Ingrid afgesproken dat ik na het seizoen de laatste lessen inhaal en examen doe.

Ben dus door het IVOR ongediplomeerd aan de slag gegaan. Vrijwel het gehele hoogseizoen voor HAT fiets/vaarvakanties in de Bourgogne begeleid. Een unieke ervaring!!! Inmiddels bereid ik me voor op het laatste deel van de opleiding. Eindelijk examen in oktober! Weliswaar erg lang over de opleiding gedaan, maar met een unieke werkervaring er middenin!!!

Hans Prins, 54 jaar‹ Terug