Ruim 31 JAAR DE WERELD BINNEN HANDBEREIK

Frank van Vugt


In november 2016 heb ik de praktijkopleiding van het IVOR succesvol afgerond en ben direct gaan solliciteren/netwerken als reisleider.

Bij KRAS had ik succes; de IVOR opleiding in combinatie met mijn ervaring als toerfietser, belangstelling voor (cultuur)geschiedenis en een natuurlijke dosis enthousiasme leidden tot een uitnodiging bij KRAS in januari 2017 en vervolgafspraken.

Inmiddels is het april en heb ik een workshop achter de rug voor alle fietsreisleiders plus kennis gemaakt met de touringcar chauffeurs. Ook werd ik direct uitgenodigd voor een introductiedag voor alle nieuwe reisleiders en doe ik mee aan de jaarlijkse open dag in Ammerzoden voor iedereen die geïnteresseerd is in de fiets- en wandelvakanties van KRAS.

Vanaf het begin werd ik door de organisatie betrokken bij hun activiteiten en voel me daar ook thuis. Maar nu komt het echte werk… Op 13 mei vertrek ik voor de begeleiding van mijn eerste fietsvakantie langs de kastelen van de Loire in Frankrijk en nog meer reizen staan er reeds in de planning ! I love it when a plan comes together…

Emile en Ingrid dank ik voor de wijze lessen en het duwtje in de rug.

Vriendelijke groet,

Frank

Noot van het IVOR: Frank is ANVR gecertificeerd reisleider‹ Terug