Ruim 31 JAAR DE WERELD BINNEN HANDBEREIK

Christine Pigeau


Hallo allemaal!

Wat heb ik genoten van de opleiding op een superlocatie, het Dominicanenklooster, in Zwolle met een fijne groep mede-cursisten! De opleiding sloot perfect aan bij mijn passie reizen en mijn ervaring met het begeleiden van groepen. Ik had veel eerder de keuze moeten maken om dit te gaan doen!

Door de opleiding heb ik DE benodigde theoretische kennis opgedaan om aan de slag te gaan in de reiswereld. Daarnaast oefen je voorkomende situaties in de vorm van rollenspellen & praktijkdagen en ik geef toe dat ik dat in het begin best spannend vond. Doordat de docenten waarde hechten aan het eerlijk en waardevol leren geven van feedback, ontstaat er een veiligheid waarin jij als cursist kunt oefenen. Je bent er om iets te leren! Daarnaast ontwikkel je hierdoor een kritische houding om te blijven kijken naar je eigen functioneren. Door de opleiding heb ik inzicht gekregen in mijn sterke en minder sterke punten en blijf die verder ontwikkelen.

Na het behalen van het diploma ben ik gaan solliciteren en je staat er dan niet alleen voor. Erg fijn is de begeleiding in dit proces én de oprechte belangstelling & enthousiasme dat Ingrid van Tilbeurgh heeft. Jaa, haar begeleiding heeft geholpen, want ik kon gelijk aan de slag voor de organisatie Estivant! Ik heb een prachtige zomer achter de rug in Frankrijk en Spanje, waar ik singlevakanties heb begeleid.

Wow, alles in de opleiding is in de praktijk voorbij gekomen! Ik heb vaak met een glimlach terug gedacht aan de opleidingsmomenten. Ik hoop dit nog jaren te mogen doen en te blijven groeien in dit vak!

Ik wens jou veel plezier met het volgen van de opleiding! Het is echt een gaaf en veelzijdig werkgebied waar je in terecht komt en naast dat je wat van de wereld ziet, ontmoet je ook heel veel leuke mensen, beleef je bijzondere momenten, geen dag is hetzelfde en het geeft een kick als jouw gasten met plezier terug kijken op hun vakantie!

Wie weet tot in de toekomst als collega reisleider 😉 Succes!!

Hartelijke groeten,

 

Christine Pigeau

 

 

 

 ‹ Terug