Ruim 31 JAAR DE WERELD BINNEN HANDBEREIK

Ariane Dijkstal


De afgelopen 24 jaar heb verschillende functies binnen de beveiligingsbranche uitgeoefend, waaronder in de laatste 10 jaar die van teamleider beveiliging en receptie.
Dit werk, met name dat van teamleider, heb ik met heel veel plezier, voldoening en grote gedrevenheid gedaan.

Echter wilde ik na al die jaren iets anders gaan doen, ik wilde de reiswereld in. Als fervent reiziger heb in mijn leven al heel wat landen en continenten bezocht. Het reizen over de aardbol en het kennis maken met allerlei landen, mensen en culturen blijft fascineren. Ik zag mijn toekomst voor mij, namelijk aan de slag gaan als reisleider om ook andere reisliefhebbers deelgenoot te maken van al het moois er te zien is op deze wereld.
Op mijn zoektocht naar vacatures als reisleider kwam ik steeds weer IVOR tegen. Ik ben dit gaan onderzoeken en werd helemaal enthousiast over de opleiding tot reisbegeleider (met baangarantie) die IVOR aanbiedt.

Wat een geweldige opleiding! Na enorm leerzame en vooral praktijkgerichte opleidingsdagen behaalde ik in één keer het examen. Ongeveer drie weken daarna werd ik via IVOR op de hoogte gesteld van een spoedvacature voor een rondreis naar Tsjechië bij een kleine reisorganisatie. Inmiddels heb ik deze reis gemaakt. Ik vond het fantastisch en heb genoten, daarnaast kon ik heel wat van het geleerde direct in de praktijk brengen. Volgende week begeleid ik opnieuw een reis en naar alle waarschijnlijkheid kan ik volgend seizoen opnieuw voor deze organisatie reizen begeleiden!! Ik kan het zo prima combineren met mijn huidige reguliere werk.

UPDATE 31-01-2019: Ik wilde je even laten weten dat ik voor Kras aan het werk mag. Ik ben zo blij! Dit was mijn grote wens toen ik besloot in de reiswereld te willen gaan werken. Dank je wel voor je hulp en goede tips!!

Ariane Dijkstal

Noot van het IVOR: Ariane is ANVR gecertificeerd reisleider

 ‹ Terug