Ruim 31 JAAR DE WERELD BINNEN HANDBEREIK

IVOR B2B Trainingen

Bij IVOR gaan een menselijke benadering en professionele aanpak hand in hand. Zakelijke training en coaching brengt u in beweging en persoonlijke groei wordt een zaak van iedereen. IVOR maakt uitsluitend training en coaching op maat. Door een quick scan of vooronderzoek bevat de training en/of het coachingstraject uw persoonlijke wensen.

Naast onze B2B trainingen, bieden we ook andere opleidingen en trainingen aan bij het IVOR. Hieronder ziet u daarvan een impressie.

Training: Tour managers training

Er kunnen momenten zijn waarop je als ervaren reisleider een verkeerde beslissing neemt, je tóch (weer) wordt verleid om in de verdediging te gaan, geïrriteerd raakt door een van de gasten, je een andere leiderschapsstijl had kunnen toepassen, je het groepsproces beter had kunnen begeleiden.
Herkenbaar? Dan is deze IVOR Training geschikt voor jou!

Meer informatie over deze training is hier te vinden.

Training: op reis met opvallend gedrag

Heb je als reisgids/reisleider ook steeds vaker te maken met reizigers met ‘opvallend gedrag’? Denk aan beginnende dementie, autisme en ander opvallend gedrag. Tijdens deze reisopleiding ‘op reis met opvallend gedrag’, wordt specifiek ingegaan op het herkennen van én omgaan met ‘opvallend gedrag’…. Wil je deze verdiepingstraining ook volgen? Dan is deze training van het IVOR wellicht geschikt voor jou.

Meer informatie over deze training is hier te vinden.

Klik hier om naar de website ivor-trainingen.nl te gaan. Hier treft u meer informatie over andere B2B trainingen die wij ook faciliteren, zoals:

B2B Training: Verkooptrainingen / onderhandelen

Tijdens het voeren van efficiënte en commerciële verkoopgesprekken onderhandelt u vaak bewust en onbewust. “Hard” onderhandelen levert vaak impasses op, of u verliest er een waardevolle relatie mee. “Zacht” onderhandelen kan een kater geven, omdat u zich achteraf uitgebuit voelt.
Onderhandelen is een cruciale vaardigheid om te beheersen, zowel voor managers als voor verkopers.

B2B Training: Managementtrainingen

Veranderingsprocessen vinden in elke moderne organisatie plaats. Leidinggevenden richten hun gedrag op het effectief managen van deze processen. Hun capaciteit om persoonlijke sturing te geven aan interactie-processen in hun organisatie bepaalt vaak hun succes.

B2B Training: Communicatietrainingen

Bij het omgaan met mensen is de manier van communiceren van belang, omdat ons eigen gedrag een reactie uitlokt bij de ander en andersom. Door je eigen manier van communiceren goed te kennen (en te kiezen) kun je beter omgaan met anderen. Zowel verbale als non-verbale communicatie spelen hierbij een rol.

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en opleidingen door ons te volgen op Facebook en Linkedin. Zo mis je geen nieuws of tips van het IVOR.