Ruim 29 JAAR DE WERELD BINNEN HANDBEREIK

grenzen stellen met plezier

Wanneer je in de reiswereld werkt is het niet zo gek dat je regelmatig de grens over gaat, dat gebeurt regelmatig

Wanneer je de grens over gaat in het contact met je gasten dan is het beter om, als reisbegeleider,  je grenzen te bewaken. Nee zeggen! Voor jezelf opkomen! Meer assertief zijn! Beter keuzes kunnen maken! Wanneer je hier vaardig in bent, kun je de omgang met anderen nog leuker te maken.

Tijdens deze 2-daagse training gaan we eerst samen op zoek naar waar het vandaan komt dat we soms moeilijk keuzes kunnen maken, niet gemakkelijk kunnen omgaan met veranderingen en minder gemakkelijk voor onszelf opkomen. Met behulp van NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) zal je ontdekken dat er een logische structuur zit in onze patronen, onze gewoontes. Je gaat op zoek naar de oorzaak.

Daarna ga je je rugzak inpakken met die zaken, die voor jou toepasbaar zijn in de praktijk. Het effect zal zijn dat je ander gedrag gaat laten zien, waar je jezelf veel beter bij voelt omdat je merkt dat het werkt én je grenzen kunt stellen mét plezier!

Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze training? Ben je bereid te veranderen? Wil je beter worden in grenzen stellen, omgaan met veranderingen en keuzes maken?

Schrijf je dan in voor deze 2-daagse ontdekkingsreis.

Doel van deze training is om:
• Herkennen van je grenzen
• Grenzen stellen met verbetering van de relatie met jezelf, je gast, je klant, de manager of collega

Onderwerpen die aan bod komen:
– waarom wel of geen grens
– logische niveaus van Bateson
– Oorzaak – > gevolg
– feedback geven als een professional
– je gemoedstoestand veranderen in 3 stappen
– Mission statement

De trainer heeft een ruime ervaring met persoonlijke effectiviteitstrainingen en heeft een NLP achtergrond.

Kosten: de kosten voor deze 2-daagse training bedragen € 345,– in 1 bedrag te voldoen, uiterlijk 3 weken voor de 1e trainingsdag
– IVOR is vrijgesteld van BTW
– Koffie / thee zijn inbegrepen. Lunch is voor eigen rekening
– Maximale groepsgrootte: 12 deelnemers, minimaal 8 deelnemers

Locatie: UTRECHT
Trainingsdata: 24-05-2019 én 22-06-2019

Aanmelden: door je ge-update CV + foto te mailen naar info@ivor-reisbegeleiding.nl. Factuur en algemene betalingsvoorwaarden worden toegestuurd. Definitieve uitnodiging volgt na volledige betaling van de factuur.

Het is ook mogelijk om deze training incompay te volgen. Vraag hiervoor een offerte aan bij Ingrid 013-5801312 of info@ivor-reisbegeleiding.nl