Ruim 29 JAAR DE WERELD BINNEN HANDBEREIK

Oad


Oad is een Nederlandse reisorganisatie met een hoge merkbekendheid waar met trots en passie wordt gewerkt om onze klanten de perfecte vakantie en mooiste vakantieherinneringen te bezorgen.

Vanuit de hoofdvestiging te Enter organiseren wij reizen naar veel Europese landen, maar ook naar verre bestemmingen zoals Canada, Zuid-Afrika en Bali. Oad biedt een breed aanbod aan vakanties. Zo hebben we de volgende vakantie soorten: Busreizen en rondreizen, Wandelreizen, Fietsvakanties, Muziekreizen, Verre rondreizen, Disneyland® Paris, Riviercruises, Wintersport (Canada & Noorwegen).

Oad is volop in ontwikkeling en groeiende. Hierdoor is het reisleiding-team het afgelopen seizoen flink uitgebreid met professioneel opgeleide IVOR reisleiders. Mede dankzij hun kennis, gastvrijheid en enthousiasme leveren onze reisleiders een belangrijke bijdrage aan het slagen van de vakantie van onze gasten.

In samenwerking met IVOR zullen wij ook in de toekomst gebruik maken van IVOR reisleiders. Veel succes met de opleiding!

Met vriendelijke groet,

Selma van Os
Coördinator Reisleiding & Backoffice

 

 

 


Naam: Oad
Website: www.oad.nl


‹ Terug