Ruim 29 JAAR DE WERELD BINNEN HANDBEREIK

Koning Aap


Met Koning Aap ga je écht op reis

Reizen is … de wereld ontdekken! Reizen is kijken, kennismaken, proeven en ervaren; opgaan in een andere cultuur. Koning Aap weet dat als geen ander, al meer dan 30 jaar organiseren wij reizen voor avontuurlijke reizigers. Met Koning Aap ga je écht op reis.

Zowel voor als tijdens de reis kun je rekenen op onze kennis en ervaring. Onze reizen worden samengesteld door gepassioneerde medewerkers die veel reiservaring hebben en de routes door en door kennen. Ons verkoopteam is goed opgeleid en kent veel bestemmingen uit eigen ervaring. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid wereldwijd netwerk van betrouwbare agenten. Zij weten de mooiste plekken te vinden en zorgen voor goede hotels en vervoer. Met al onze reizen gaat een ervaren reisbegeleider mee, die het land, de gebruiken en de route op zijn duimpje kent.

Mensen die reizen met Koning Aap zijn flexibele, geïnteresseerde reizigers die uit elke situatie waarin ze terechtkomen het positieve halen. Daarnaast zijn het open, vriendelijke, makkelijk te benaderen mensen die zich verwonderen over al het moois wat de wereld te bieden heeft. Echte fijnproevers dus!

Koning Aap krijgt dan ook een hoge waardering van haar reizigers. Zo worden onze reizen over het geheel genomen beoordeeld met een gemiddeld rapportcijfer van een 8 en scoren onze reisbegeleiders zelfs een 8,5. Een resultaat waar we erg trots op zijn en waar we onze reisbegeleiders dan ook een dikke pluim voor geven.

Er werken al IVOR cursisten voor Koning Aap en zodra de vacature voor reisbegeleiders online staat, hopen we veel sollicitaties van IVOR cursisten te ontvangen.

Veel succes met de opleiding!

Marleen Blikman,

Reisbegeleidercoördinator

Koning Aap

logo_KA_echtopreis


Naam: Koning Aap
Website: www.koningaap.nl


‹ Terug