Ruim 29 JAAR DE WERELD BINNEN HANDBEREIK

Estivant


Estivant Vakanties is dé specialist in eenoudervakanties en groepsvakanties voor singles. Een ontspannen sfeer, nieuwe mensen ontmoeten en alles is tot in de puntjes verzorgd. Dat maakt onze reizen bijzonder! Met 18 jaar ervaring hebben gasten bij Estivant de zekerheid van een ongedwongen vakantie waarbij niets moet en véél kan.

Onze singlereizen zijn speciaal bedoeld voor alleenreizende. Dat betekent dat gasten alleen kunnen boeken zonder partner. Estivant vakanties organiseert geen datingreizen, maar brengt gewoon een leuke groep mensen samen. Wij bieden voor singles kampeer- en hotelvakanties aan in Europa. Gasten boeken bij ons een totaal pakket waarbij de reis, het verblijf, het eten en enkele excursies standaard zijn inbegrepen. Onze singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd; 25-39 jaar, 30-49 jaar, 35-55 jaar en 45-65 jaar.

De eenoudervakanties zijn speciaal voor gezinnen waarbij één ouder niet mee gaat. De ouder heeft een extra steuntje in de rug nodig en dat bieden wij! Door de vele activiteiten die op het programma staan en onze eigen EstiFun en Estiventure programma voor de kinderen, heeft ook de ouder tijd voor zichzelf. Op alle Estivant eenouderlocaties is een team aanwezig, die bestaat uit een Locatie manager, activiteitenbegeleider(s) en eventueel buitensport instructeurs en chauffeurs. Als Locatie Manager ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op locatie.

Werken als reisleider singlevakanties of locatie manager éénoudervakanties? Dat kan! Ben jij sociaal, servicegericht, flexibel en enthousiast? Beschik je daarnaast over begeleidende capaciteiten? Kijk dan op  zomerwerk voor de vacatures en wie weet ga jij voor Estivant aan de slag!

Wij hebben al meerdere IVOR cursisten voor ons aan de slag gehad. Gezien de goede ervaringen en kennis van IVOR cursisten, hopen wij veel sollicitaties te mogen ontvangen.

Mariëlle Thomas– Personeelcoördinator

ZOMERWERK

www.estivant.nl

 

 

 


Naam: Estivant
Website: www.estivant.nl


‹ Terug