Ruim 29 JAAR DE WERELD BINNEN HANDBEREIK

De Jong Intra Vakanties


De Jong Intra: Haal méér uit je vakantie
De Jong Intra Vakanties is een zelfstandige, onafhankelijke Nederlandse reisorganisatie. Jaarlijks worden er voor meer dan 275.000 reizigers vakanties georganiseerd, waarmee wij qua aantallen passagiers een top positie innemen op de lijst van grote reisorganisaties in Nederland.
De Jong Intra Vakanties is een veelzijdige, allround touroperator met vele thema-, pakket- en maatwerkreizen naar zowel Europese als verre bestemmingen. Onder het motto “Haal meer uit je vakantie!” zorgen we voor vakanties voor alle doelgroepen van ‘jong tot oud’. Het hoofdkantoor is gevestigd te Ridderkerk. Op dit moment werken er in het seizoen ruim 100 mensen. Daarnaast zijn er in het buitenland nog eens 80 reisleid(st)ers en standplaatshostesses werkzaam. Onze touringcar reizen worden door honderden ervaren chauffeurs uitgevoerd.

Wij hebben goede ervaringen met IVOR kandidaten en het verdient dan ook aanbeveling de IVOR opleiding te volgen. We hopen dat weer veel IVOR kandidaten in het nieuwe seizoen voor ons werkzaam zullen zijn.
Diny Kouwijzer
Hoofd Reisleiding


Naam: De Jong Intra Vakanties
Website: www.dejongintra.nl


‹ Terug