Ruim 31 JAAR DE WERELD BINNEN HANDBEREIK

Ilse Oolthuis

Docent

Ieder voorjaar begint het te kriebelen, wanneer het toeristenseizoen gaat beginnen…..Wanneer je eenmaal in het toerisme werkt, raak je eraan verslingerd!

Mijn naam is Ilse Oolthuis en met veel plezier ben ik docent bij het IVOR. In het buitenland (Griekenland, Frankrijk en Spanje) heb ik ervaring opgedaan als standplaatshostess en reisleidster.

Nu ben ik werkzaam in het inkomend toerisme. Ik ben reisleidster voor buitenlandse toeristen die ons prachtige land bezoeken. Dit doe ik het liefst op de fiets! Ik begeleid fietsvakanties in België, Duitsland en Nederland. Daarnaast heb ik jarenlange ervaring als docent toerisme & luchtvaartdienstverlening.

Het is prachtig als mensen delen dat hun vakantie een geweldige ervaring is geweest. En nog mooier is het dat jij, als reisleid(st)er, daar een bijdrage aan kan leveren!
Tijdens deze opleiding leer je welke situaties je tegen kunt komen tijdens een reis en hoe je daarmee om gaat. Maar ook hoe je organisatorisch een reis voorbereid. Het mooie van het IVOR vind ik de handvatten die je krijgt om je werk goed uit te kunnen voeren. Er worden véél praktijksituaties geoefend. De IVOR docenten zijn ervaringsdeskundigen uit het beroepenveld. En de afsluitende praktijkdagen waarin al het geleerde samenkomt zijn een prachtige basis om jouw baan in de reiswereld te starten!

Ik wens jullie een leerzame, uitdagende en inspirerende opleiding!

Ilse Oolthuis


Functie: Docent


‹ Terug