Ruim 31 JAAR DE WERELD BINNEN HANDBEREIK

Emile Reinards

Directeur

Het doet ons veel genoegen, dat we je informatie kunnen aanbieden over onze opleidingen.
Het IVOR verzorgt korte, en intensieve praktijkopleidingen, waarin een geselecteerde groep kandidaten wordt begeleid naar een baan in de reiswereld. Het succes van het IVOR-concept blijkt wel uit de baangarantie die wij onze cursisten al ruim 31 jaar kunnen aanbieden.

Met veel plezier stel ik je voor aan het IVOR-team. Door onze gezamenlijke passie voor het begeleiden van reizen en onze onderwijs- en trainingservaringen is gebleken dat deze combinatie een solide basis is om IVOR cursisten succesvol op te leiden.
Daarnaast beschik ik over de nodige didactische vaardigheden waardoor ik op inspirerende wijze mensen kan enthousiasmeren. Cursisten in een leerproces brengen en hen daar heelhuids doorheen loodsen is een van mijn primaire doelstellingen en kwaliteiten.

Ik heb in opdracht van verscheidene organisaties met veel succes de werving- en selectieprocedures uitgevoerd en begeleid en workshops en trainingen gegeven, een aanwijzing voor het vertrouwen in én de goede naam van ons instituut.
Veel succes met de opleiding!
Emile Reinards

Noot van het IVOR: Emile is ANVR gecertificeerd reisleider


Naam: Emile Reinards
Functie: Directeur


‹ Terug