Ruim 31 JAAR DE WERELD BINNEN HANDBEREIK

Dirry te Kiefte

Docent

Mijn naam is Dirry te Kiefte en net als mijn collega’s werk ik al jaren met veel plezier in het docententeam van het IVOR.
Uit ervaring weet ik hoe mooi het is om te werken in de reiswereld. Mijn reisleiders ervaringen en praktijkvoorbeelden heb ik opgedaan tijdens het begeleiden van de reizen bij verschillende touroperators met uiteenlopende doelgroepen. Mijn motto is; elke reis is anders, elke gast is uniek en voor elke situatie is een oplossing. Het blijft de uitdaging om alle gasten, met een fantastisch vakantiegevoel, naar huis te laten gaan. Een goede reisvoorbereiding is daarbij erg belangrijk.
Tijdens de praktijk gerichte opleiding van het IVOR staan vakkennis, reiskennis en communicatieve vaardigheden centraal. Samen met de docenten en de medestudenten werk je aan een goede beroepshouding. Na veel leerzame rollenspelen tijdens de opleiding zijn er de praktijkdagen waarin je al het geleerde in praktijk kunt brengen. Voor veel kandidaten zijn deze dagen het leerzame, gezellige hoogtepunt van de opleiding.
Natuurlijk blijf je je in de praktijk telkens ontwikkelen. Maar met een IVOR diploma op zak geeft het je een stuk zekerheid. Zodat jij ter plaatse meer tijd hebt voor de gasten en om zelf te genieten. Dus waarom zou je het niet doen!

Noot van het IVOR: Dirry is ANVR gecertificeerd reisleider


Naam: Dirry te Kiefte
Functie: Docent


‹ Terug