Ruim 31 JAAR DE WERELD BINNEN HANDBEREIK

Wat een goede beslissing was dat

Gepost op dinsdag, 21 maart 2023 door Fleur Broer

IVOR ervaring

In 2013 stopte ik met een baan van 37 jaar bij een grote Nederlandse Bank.

Wat nu dacht ik. Al zoekend over het internet, kwam ik IVOR tegen – wow wat spannend is dat dacht ik. Met mijn grote reiservaring, leidinggevende kwaliteiten, en interesse in mensen past dit eigenlijk wel heel goed.

Dus heb ik eens geïnformeerd of ik geschikt was, en uiteindelijk kon ik beginnen met de opleiding. Wat was het leuk, wat kreeg ik hier een energie van, wel pittig, maar enorm leuk.

In juli 2014 had ik mijn diploma op zak. Daarna mocht ik af en toe een reisje doen o.a. bij ANWB en ik ging als vrijwilliger mee met reizen (om ervaring op te doen)

In 2018 kon ik voor OAD een reis door Engeland, Wales en Schotland doen, en kwam Fox met een rondreis Maleisië. Toen was ik binnen! Ik werk nog steeds voor deze 3 werkgevers.

Inmiddels reis ik een groot deel van het jaar naar de leukste plekjes en heb ik vele groepen meegenomen. De ene keer vertrek ik met de bus vanuit Nederland, de andere keer op een cruise, of met het vliegtuig en reis ik daar rond.

Geen dag is hetzelfde, zelfs al heb je een reis al 10 x gedaan.
Geen groep is hetzelfde, elke keer weer andere persoonlijke en interessante verhalen

Ik geniet nog steeds volop van elke reis, ben nu druk met de voorbereiding van het flink aantal reizen die ik dit jaar mag gaan doen, waarop ik me ontzettend verheug.

Deze keuze was mijn beste beslissing ooit!

Ruby Verboom

Terug